INGREDIENTS
PREPARACIÓ
AROMATITZAR L'OLI AMB LA MENTA
Posar oli amb un cassó i escalfar amb el foc mol baix, a uns 80º aproximada ment, submergir les fulles de menta fresca i reservar.
Peleu i talleu la síndria, sense llavors i les fiquem amb un bol amb una mica de sal i pebre, la passem per la batedora. Reservem al frigorífic.
Agafem el formatge fresc el posem amb un bol, afegim fulles de menta fresca mol picada.
Barregem i deixem reposar al frigo per que agafi consistència.
Quan sallí refredat, fem quenel-les (croquetes) i tornem a reservar al frigo.
Si ens agrada textura mol fina, passar la sopa de síndria per un xinès (jo amb aquest cas no la vaig passar), m'agrada sigui una mica consistent.
Servir i ficar sobre una quenel-le, al voltant fer unes llunes amb l'oli aromatizat, acompanyar amb boles de síndria i alguna fulla de menta per donar color.
Fresc es boníssim........
- 1 Kg. de síndria
- 1 terrina de formatge fresc
- oli d'oliva verge
- sal
- pebre
- fulles de menta fresca
PREPARACIÓ
AROMATITZAR L'OLI AMB LA MENTA
Posar oli amb un cassó i escalfar amb el foc mol baix, a uns 80º aproximada ment, submergir les fulles de menta fresca i reservar.
Peleu i talleu la síndria, sense llavors i les fiquem amb un bol amb una mica de sal i pebre, la passem per la batedora. Reservem al frigorífic.
Agafem el formatge fresc el posem amb un bol, afegim fulles de menta fresca mol picada.
Barregem i deixem reposar al frigo per que agafi consistència.
Quan sallí refredat, fem quenel-les (croquetes) i tornem a reservar al frigo.
Si ens agrada textura mol fina, passar la sopa de síndria per un xinès (jo amb aquest cas no la vaig passar), m'agrada sigui una mica consistent.
Servir i ficar sobre una quenel-le, al voltant fer unes llunes amb l'oli aromatizat, acompanyar amb boles de síndria i alguna fulla de menta per donar color.
Fresc es boníssim........
Unplat ben refrescant per quan fa calor! Amb les temperatures que fa últimament haurem de tornar als plats de l'hivern!
ResponEliminaCom diu la Cristina, aviat agafarem l'abric....
ResponEliminaA mi m'agrada molt la sopa de sindria.
petonets
molt bo i refrescant foto molt maca
ResponEliminapeto
miquel
jajajajaja, m'ha encantat el teu comentari Isabel! evidentment que el més important és participar! i ho fas molt i molt be cada proposta!!! ha de ser una sopeta molt refrescant! m'agrada molt la idea, me l'apunto!!! molts petonets bonica i gràcies per participar! (la foto on la vols col·locar???? enviem un mail a jujupa27@hotmail.com i t'ho explico, ok????)
ResponEliminaI tant que el més important és participar, ja li pots dir el nom que vulguis que ha d'estar boníssim!
ResponEliminaJa veig que us heu aclarit amb la Judith pel tema de la foto.
Moltíssimes gràcies per participar.
Jo també faré un gastpatxo de síndria, tot i que diferent d'aquest. ha de quedar molt suau i bo!
ResponEliminaA mi la síndria a palo seco no em xifla, però aromatitzada amb menta i així com tú l'has feta no et diria pas que no...Una abraçada!
ResponEliminaIsabel, que fresquet i bo aquest gaspatxo o sopa o com se li vulgui dir! La síndria és molt bona i sempre va bé menjar-ne
ResponEliminaPetons
Amb el gustet de la menta ha de quedar d'allò més refrescant i emulsionat amb el formatge doblement bó! Petons!!
ResponEliminaQue fresquet i bonissim!!! M'encanta el toc de menta... ho probare segur!
ResponEliminaUn petonet
Sònia
Hola Isabel,
ResponEliminaQuè bona... ha d'estar deliciosa. Ideal per aquesta calor que ja tenim aquí. Petons
Un gaspatxo molt estiuenc. M¨agrada el toc de formatge a la síndria...quin contrast més bo.
ResponEliminaQuin gaspatxo més deliciós, el provaré a casa, amb la síndria el trobo d'allò més original!
ResponEliminaHola buenas, soy juanjo y me gustaría contactar contigo para realizarte una propuesta.
ResponEliminaEsperando tu respuesta dejo un cordial saludo.
Juanjo
carritus.wordpress.com
juanjoortizllares@gmail.com