La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

divendres, 15 de juliol del 2011

LLET MERENGADA- La recepta del 15





INGREDIENTS

  • 1 l. de llet
  • 1 llimona
  • 1 branca canyella
  • 300 grams de sucre
  • 3 clares d'ou
  • canyella en pols

PREPARACIÓ:

Possar amb un cassó la llet amb una pell de llimona (només la part groga), la branca de canyella i 250 grams de sucre. Deixar bullir i refredar perquè s'infusio-nin la llimona i la canyella, reposar al frigo un parell d'hores i colar.

Introduir al congelador fins que quasi en glaci, remenant de tan en tan i afegir poc a poc, les tres clares d'ou muntades a punt de neu amb la resta de sucre. Tornar a ficar al frigo i servir al punt de granissat, empolvorar amb canyella en pols (també es pot servir amb una mica de ratlladura fina de llimona).

Refrescant, fàcil i bo.


17 comentaris:

  1. Isabel, no saps com m'agrada la llet merengada!En vaig fer fa relativament poc i em va encantar feta a casa, la teva té una pinta espectacular!
    Moltes gràcies per participar, ens fa molta ilusió!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Isabel,
    Què bé que hagis posat aquesta recepta. Amb el que m'agrada aquest el farem ben aviat!! Petonets

    ResponElimina
  3. Isabel, què bona pinta!!! no he fet mai llet merengada i m'agrada molt. Prenc nota de la recepta!!
    Petonets

    ResponElimina
  4. Tant que m'agrada la llet merengada i mai n'he fet a casa. Ara ja no tinc excusa!!
    Petonets i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  5. m'encantaaaaaaaaaaaaaaaaaa! no pararia de menjar-ne a l'estiu!!!! molts petonets guapa i bon cap de setmana

    ResponElimina
  6. La llet merengada la vaig descobrir als 9 anys i no he parat de menjar-la, com a beguda, gelat, m'agrada tant!
    Petonets i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  7. Les receptes clàssiques no s´han d' arraconar mai. Et felicito. Una gerra de llet merengada a casa és un perill...quina cosa més bona.

    ResponElimina
  8. A estas horas y con el calor que hace una copa de estas me vienen de lujo.

    ResponElimina
  9. Quin berenar més bo! A vegades em faig llet merengada i me la veig frequeta de la nevera, però ara aniré una mica més enllà i així encara serà més refrescant.
    Petons

    ResponElimina
  10. M'he encisat el teu blog, Isabel!
    Em faig seguidor teu de seguideta!

    Una besada!

    ResponElimina
  11. Llet merengada, el meu substitut domèstic a l'orxata. M'agrada molt i presentat així són unes postres de luxe. Gràcies per la idea! Petons

    ResponElimina
  12. Oh Isabel, acabes de fer les delícies de l'Ona...li encanta la llet merengada!, prenc nota que es veu tan esponjós que convida a agafar-lo de la pantalla...Una abraçada!

    ResponElimina
  13. Hola!!
    Con tu permiso me llevo la receta, a mi maridito le va a encantar.

    Un saludo.

    ResponElimina
  14. Isabel una receta de toda la vida que con la presentacion en copa le das un aire festivo y de lujo
    petons
    miquel

    ResponElimina
  15. Bonííííííííssima!. Com a gelat, com a batut, simplement com a un got de llet, me la faré segur (per a mi sola, al Josep no li agrada, ell s'ho perd).

    ResponElimina
  16. Isabel, quina bona proposta la llet merengada!! I que refrescant! mmmm!
    Petonets!

    ResponElimina
  17. Per demà endur-me-la a la platja mmm!!

    ResponElimina