La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 10 de gener de 2013

SALMÓ AMB PRUNES I PINYONS



 INGREDIENTS

10 talls de llom de salmó

3 cebes de Figueres

24 prunes seques sense pinyol

50 grams de pinyons

cebes platillo caramel-litzades

3 cullerades soperes d'oli d'oliva

sucre

sal

conyac

cibulet

SOM-MI

Posar les prunes amb un bol i remullar-les amb conyac.


Pelar i tallar les cebes ben fines, ficar a la paella amb una mica d'oli a foc suau, una mica de sal i deixar daurar. Afegiu-hi sucre i remoure. A continuació les prunes, el conyac, els pinyons i remeneu-ho, deixeu que es vagin caramel-litzant a foc suau. Reservar.

Posar els lloms de salmó a la safata del forn sobre unes gotes d'oli d'oliva i coeu-ho fins que estigui a punt. Molt poca estona, fins que veiem canvia de color, tirar per sobre la barreja de ceba, prunes i pinyons.

Muntar el plat amb el tall de salmó, damunt les cebes i prunes caramel-litzades i acompanyar amb cebetes platillo i una mica de cibulet.

Esta boníssim!!!!!

7 comentaris:

  1. Segur que esta ben bo. No l'he provat aixi, pero ho fare. Es com el tipic dinar de nadal pero enversio peix, no??
    Bon Any!!

    ResponElimina
  2. Una bona idea per variar del pollastre amb prunes i pinyons...
    Petonets.

    ResponElimina
  3. L'acompanyament dolç combina molt bé amb el salmó. I fer al forn és com m'agrada més!

    ResponElimina
  4. Isabel, un salmó que demana que ens el mengem. Et desitjo un feliç 2013!
    Nani

    ResponElimina
  5. Isabel tremendo esta version con salmón mas sano¡¡
    bona setmana

    ResponElimina
  6. Quines receptes més bones que ens poses amb salmó, a mi m'agrada molt a la planxa, és un peix tant gustós! petons

    ResponElimina
  7. Isabel, que tingueu un bon any!!
    M'agrada aquesta recepta de salmó, bona combinació.

    ResponElimina