La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 23 de gener de 2013

HAMBURGUESA AMB VERDURES




INGREDIENTS:

500 de carn de vedella


1 ceba

1 pebrot verd italià

1/2 carbassó

1 grill d'all

1 llesca de pa de motllo

1 tassa de llet 

sal, pebre 

oli  

2 carxofes


SOM-MI

A la carnisseria fem picar la carn, ja sabeu que la carn picada s'ha de fer servir el mateix dia o congelar-la.

Rentem i tallem les verdures
molt petites menys les carxofes i les barregem amb la carn, afegim l'ou batut i la llesca de pa de motllo mullada amb la llet, salpebrem.
Les carxofes les tallem molt primes i les mullem una mica amb suc de llimona, salpebrem i freguin.

Amollem les hamburgueses, les fem a la planxa, acompanyem amb les carxofes fregides.

La carn la podem fer barrejada la 1/2 de vedella i l'altre 1/2 de porc.


Amb aquestes quantitats surten 4 o 5 hamburgueses.

4 comentaris:

  1. Això és una hamburguesa i no el que et posen per ahi a molt llocs! Boníssima Isabel! Marta

    ResponElimina
  2. Completament dacord amb la Marta, amb hamburgueses així de completes i tan plena de bons aliments sí que seria bo menjar-ne cada dia!, això sí que és una SENYORA HAMBURGUESA...m'has fet venir gana!...una abraçada guapa.

    ResponElimina
  3. mmm! Una recepta bona i sana, sobretot, si la vedella és de qualitat! Bona proposta, Isabel! petons

    ResponElimina