La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 10 de febrer de 2011

LLAMINERA AL PORTO



INGREDIENTS:
  • 2 llamineres de porc
  • 1 grill d'all
  • 1 gotet de vi Porto
  • 120 ml. de nata líquida
  • 1 pastanaga
  • 1 grill d'all
  • sal i pebre
  • oli
PREPARACIÓ:
Tallar la llaminera en talls gruixuts (depèn de lo gran que sigui, poden ser 4 a 6 talls)
Amb una paella o cassola, fregar els fons amb un grill d'all, ficar una mica d'oli i rostir fins que la carn agafi color, sal pebrar i afegir el Porto, deixar reduir i reservar la carn.
A la reducció, afegir la nata líquida i lligar la salsa.
Vaig acompanyar amb xips de pastanaga.

11 comentaris:

  1. Avui jo també he menjat llaminera però, l'he fet a la planxa. La teva fa una cara!
    La provaré, gràcies

    ResponElimina
  2. a mi estas llaminera al oporto me mola mucho
    peto
    miquel

    ResponElimina
  3. mmm quina llamineraaaaaaa veus aquesta recepta al meu marit li agradaria molt,un petó

    ResponElimina
  4. Hola,
    Una pinta exquisida... Una abraçada

    ResponElimina
  5. Una salsa ideal per acompanyar la llaminera. Senzilla i elegant, com m¡agrada a mi. I les xips de pastanaga li han de quedar molt bé.

    ResponElimina
  6. Una llaminera molt "llaminera"!, l'oporto dona un gustet a la carn d'allò més bo!.Una abraçada.

    ResponElimina
  7. Que facil y que bueno debe estar, una buena receta sin duda. Bon cap de semana

    ResponElimina
  8. Isabel; Posiblement, el tall més bo del porc, que acompanyat, amb aquest Oporto, és del tot satisfactori.
    Que vagi de gust Isabel¡¡ :-D

    ResponElimina
  9. Gràcies a tots, per els comentaris.
    Una recepta fàcil i per quedar bé.
    Petonets a tots

    ResponElimina