INGREDIENTS:
Tallar la llaminera en talls gruixuts (depèn de lo gran que sigui, poden ser 4 a 6 talls)
Amb una paella o cassola, fregar els fons amb un grill d'all, ficar una mica d'oli i rostir fins que la carn agafi color, sal pebrar i afegir el Porto, deixar reduir i reservar la carn.
A la reducció, afegir la nata líquida i lligar la salsa.
Vaig acompanyar amb xips de pastanaga.
- 2 llamineres de porc
- 1 grill d'all
- 1 gotet de vi Porto
- 120 ml. de nata líquida
- 1 pastanaga
- 1 grill d'all
- sal i pebre
- oli
Tallar la llaminera en talls gruixuts (depèn de lo gran que sigui, poden ser 4 a 6 talls)
Amb una paella o cassola, fregar els fons amb un grill d'all, ficar una mica d'oli i rostir fins que la carn agafi color, sal pebrar i afegir el Porto, deixar reduir i reservar la carn.
A la reducció, afegir la nata líquida i lligar la salsa.
Vaig acompanyar amb xips de pastanaga.
Avui jo també he menjat llaminera però, l'he fet a la planxa. La teva fa una cara!
ResponEliminaLa provaré, gràcies
a mi estas llaminera al oporto me mola mucho
ResponEliminapeto
miquel
Quin coloret més hermós...
ResponEliminammm quina llamineraaaaaaa veus aquesta recepta al meu marit li agradaria molt,un petó
ResponEliminaHola,
ResponEliminaUna pinta exquisida... Una abraçada
Una salsa ideal per acompanyar la llaminera. Senzilla i elegant, com m¡agrada a mi. I les xips de pastanaga li han de quedar molt bé.
ResponEliminaUna pinta sensacional!
ResponEliminaUna llaminera molt "llaminera"!, l'oporto dona un gustet a la carn d'allò més bo!.Una abraçada.
ResponEliminaQue facil y que bueno debe estar, una buena receta sin duda. Bon cap de semana
ResponEliminaIsabel; Posiblement, el tall més bo del porc, que acompanyat, amb aquest Oporto, és del tot satisfactori.
ResponEliminaQue vagi de gust Isabel¡¡ :-D
Gràcies a tots, per els comentaris.
ResponEliminaUna recepta fàcil i per quedar bé.
Petonets a tots