Una recepta ràpida, ràpida i molt fàcil de fer.
PREPARACIÓ:
Batrem be les clares.
Mesclem la farina amb l'oli i poc a poc afegim les clares muntades i la sal.
Col·locar sobre paper sulfuritzat, amb una cullera petites porcions de la mescla, respectant una distancia entre elles (amb aquesta quantitat aproximada ment unes 25 porcions). amb la base de la cullera pressionar per donar la forma que voguem i la mida desitjada.
Empolvorar les crakers amb llavors de sèsam, pipes, trossets d'olives, ceba deshidratada, orenga, formatge........ etc. a gust.
Fornejar uns 10 minuts a 180º. fins que agafin color.
Cruixents son molt bones.
INGREDIENTS:
- 2 clares d'ou
- 50 grams de farina
- 50 ml. d'oli
- sal
- llavors (sèsam, roselles, pipes.....)
- formatge ratllat
- ceba deshidratada
PREPARACIÓ:
Batrem be les clares.
Mesclem la farina amb l'oli i poc a poc afegim les clares muntades i la sal.
Col·locar sobre paper sulfuritzat, amb una cullera petites porcions de la mescla, respectant una distancia entre elles (amb aquesta quantitat aproximada ment unes 25 porcions). amb la base de la cullera pressionar per donar la forma que voguem i la mida desitjada.
Empolvorar les crakers amb llavors de sèsam, pipes, trossets d'olives, ceba deshidratada, orenga, formatge........ etc. a gust.
Fornejar uns 10 minuts a 180º. fins que agafin color.
Cruixents son molt bones.
mmmm tenen que estar molt bonsss ,a casa tindria molt exit ,petons
ResponEliminaQuè bones i què bona pinta!!!! em va agradar molt poder-te saludar!!!
ResponEliminaMolts petons
Fàcil, però amb una bona pinta increïble!! M'encanten!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Ostres, aquestes galetetes són la meva perdició!!! intentaré fer-les a veure si em surten...petonets
ResponEliminaHola,
ResponEliminaMira que m'agraden i mai les he fet! A veure si m'animo que m'estan agafant moltes ganes!! Bona setmana,
M'agrada, amb el teu permís em quedo la recepta
ResponEliminaSalut!
Què fàcil i bo, a més s'aprofiten clares que al final les acabo tirant! Ho provaré de fer amb els meus fills.
ResponEliminaAquesta recepta és d'aquelles que tenen "ganxo"!, amb les nenes serà un sopar divertit de fer. Un petó Isabel.
ResponEliminaUn fantàstic aperitiu.
ResponEliminaFelicitats!
M'encanta la recepta, la trobo molt oringial i ben senzillade fer. Ideal per oferir un pica pica diferent i variat un dia de convidats ;)
ResponEliminaAquest tipus de pastetes salades a nosaltres ens encanten. en fem unes de parmesa i espàrrecs d'una recepta d'en Pep Nogué molt semblant a la teva. A taula no duren ni un moment!!
ResponEliminaOstres, han de ser de vici Isabel! I una manera més d'aprofitar clares. ;) Sensacional!
ResponEliminaPetons!
M'imagino que han de tenir un gust deliciós i l'aspecte és molt vistós!
ResponEliminam'ha agradat la recepta :)
salutacions!
si me las presentas asi seguro que es un empezar y no parar
ResponEliminabuenas crackers vici total
peto
miquel
QUE PINTA MAS BUENA ...XD....Isabel feliz dia ..besos MARIMI
ResponElimina