La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dissabte, 19 de febrer de 2011

PORROS AMB BACALLÀ ESQUEIXAT- HOMENATGE a SANTI SANTAMARÍA


Voldria fer palesa de l'admiració, que per els que ens agrada la cuina, sentim per aquest gran cuiner. Gran entre els grans, ens has deixat un magnific llegat. El mon bloquer sempre tindrà el teu nom i la teva cuina a la memòria.

Gràcies STARBASE per la teva iniciativa.

Com podreu veure, aquesta recepta no es de Santi, però no volia passes el dia sense una petita contribució aquest homenatge.


INGREDIENTS:

  • 3 porros
  • 100 grams de bacallà esqueixat
  • salsa de calçots (romesco)
  • sal
  • oli
PREPARACIÓ:


Netegem els porros conservant només la part blanca. Fen de cada un dos, els fiquem amb un recipient apte per cuinar al microones, només mullats amb l'aigua de rentar-los.

Courem al microones a 700W 100% de potencia, duran 8 minuts aproximada ment (depèn del gruix de porro). Posem amb una escorredora i saquem. Partim per la meitat i coem amb una planxa amb una mica d'oli, fins que es dori.

Servim al plat amb el bacallà esqueixat, ja remullat i acompanyem amb salsa romesco.


Bon profit!!!

8 comentaris:

  1. Todo sirve para dar nuestro homenaja al mestre santi una buena receta
    peto
    miquel

    ResponElimina
  2. No serà del Santi...però és una gran recepta, t'asseguro que me la menjaria ben a gust!!!!!
    S'està fent un homenatge fantàstic!
    Petons!
    Sandra

    ResponElimina
  3. Es també una bona manera d'homenatjar al Santi, una recepta deliciosa! A reveure.

    ResponElimina
  4. Has fet molt bona tria, una modernització típica d'en Santamaria, amb productes molt de la nostra terra.

    ResponElimina
  5. Una recepta molt bona! encara que no sigui d'en Santi. Com diu la Gemma com l'has fet amb productes de la nostra terra, en Santi, segur que la subscriuria!
    Petonets

    ResponElimina
  6. Tant se val, el més important és que molts hem participat d'una manera o d'altre . Un plat boníssim amb uns ingredients més bon encara! Petons

    ResponElimina
  7. Potser aquesta recepta no és d'en Santi, però és una recepta que ben segur li agradaria!

    ResponElimina