S'acosten les Festes i be de gust estar una mica més amb la
família. Per això procuro amb una mica d'antelació preparar alguns dels
ingredients dels entrants o dels plats que no es tinguin de fer al
moment.
Aquest es un clàssic que a casa meva mai falta. Fàcil de preparar i dona mol de sí.
INGREDIENTS:
- talls de pernil dolç (que no es trenqui)
- formatge per fondre
- 1 ou
- 1 vas de llet
- pa de motllo
- un polsín de sal i pebre
- sucre cremat líquid
- olives farcides
- anxoves
- ou filat
- tomàquets
- fruits secs
- salmó
- a gust
Amb un motllo rectangular, apte per anar al microones, pintar la base amb sucre cremat.
Folrar el recipient amb làmines de pernil dolç.Tallar les llesques de pa de motlle, perquè s'adaptin al recipient o motllo i reservar.
M'entres tant, batrem l'ou afegim la llet i posem un polsín de sal i pebre.
A continuació, sobre el pernil posem una capa de formatge, un altre del pa mullat amb l'ou i la llet i un altre de pernil, formatge i pa.
S'acaba amb pa, si sobre una mica de llet la tirem per sobre i col·loquem al micró, 10 minuts al 75% de potencia.Es desmot lla tebi i es talla fred com a canapès. Decorar a gust.
Si
el preparo amb anticipació d'un dia per l'altre, el deixo a la nevera
sense tallar tapat i si està preparat amb més dies permet congelar-lo
(tallar quan sigui descongelat).
Son preciosos, són unes mossegades perfectes, t'han quedat d'allò més bé, perfectes! gràcies per aquestes idees tan bones. Un petó Isabel!
ResponEliminaGuau! M'agraden molt com a entrants nadalencs... T'han quedat fantàstics.
ResponEliminaUna abraçada!
Quins canapès i quina decoració més maca...m´agraden els ingredients que has posat...veig que has trigat dies en publicar una recepta però ha valgut la pena...
ResponEliminaEspectaculars! Una presentació exquisida! i una idea molt bona! Gràcies,
ResponEliminaIsabel, quins canapès!, això no és agafar el pa i anar omplint... Sucre cremat, llet... Un luxe de canapès que segur agraeixen tots els qui tenen la sort d'estar amb tú!.Una abraçada!
ResponEliminaQuina bona idea!. Una mateixa base i diferents decoracions!. A més, fet per endavant, que això sempre va bé!.
ResponEliminaUN assortit fantàstic, vistós, bo i fàcils de fer. Una propsta genial per aquests dies de festa que s'acosten ;)
ResponEliminaplato fenomenal cuadriculado y todo,facil,sencillo y espectacular en la presentacion y en la boca.Idealews para los dias que se avecinan.
ResponEliminapetons
miquel
Quins canapés més guapos, me'ls apunto tots!
ResponEliminaIsabel los canapés se ven deliciosos y muy bien presentados. No conocía tu blog pero te sigo desde hoy y me quedo por aquí viendo tus recetas. besitos.....
ResponEliminaM'ho apunto per Sant Esteve!! Quedaran super bé. Només un dubte, el sucre liquid cremat com el faig?
ResponEliminaGracies,
Lourdes
Hola a tots, gràcies per els vostres comentaris.
ResponEliminaUn apunt, no vaig mencionar, que quan es desmot llan, el sucre queda mate, jo abans de decorar amb un pincell de silicona els torno a maquillar no més una miqueta, per què quedin lluens.
Petons
MARÍA JESÚS: Tu blog es interesante, con tu permiso, también me pasearé por él.
ResponEliminaUn beso.
LOURDES: Gràcies per visitar el meu blog.La recepta esta penjada SUCRE CREMAT LÍQUID. Però si t'es mes fàcil, el sucre de ROYAL, pots aclarir-lo amb una mica d'aigua.
Una abraçada
Molt bona idea però tinc un dubte en ves del microones es pot fer al forn d'aire? a quina temperatura? qunnt temps?
ResponEliminamoltes gracies
Perdona, aquest dies he estat fora.
ResponEliminaPer suposat que el pots fer amb forn d'aire, però el micro es tan comode.
Si el fas al for d'aire, quedarà mes sec, jo posaría un recipient amb aigua amb un costadet de la safata i procura no passar·te de temps.
Gràcies.