La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 20 d’abril del 2015

TRINXAT DE COLIFLOR



INGREDIENTS

1 coliflor

2 patates mitjanes


3 grills d'all

100 grams de cansalada

1 tros de botifarra negre

oli 

sal i pebre


SOM-HI 

Netejar i coure la coliflor i les patates amb aigua i sal, fins que siguin cuites, escorre-les i reservar.
 
Tallar la cansalada(panceta) a trossets petits, sofregir-la amb els alls laminats amb oli. Quan siguin daurats afegir la coliflor amb la patata i un tros de botifarra esparregada, remoure i anar xafant amb una cullera de fusta fins donar-li forma, perquè quedi com una truita daurada.

Sobre podem servir amb tires de cansalada o trossos de botifarra.


1 comentari:

  1. Què bó!!! a casa fem trinxat amb totes les verdures que primer mengem bullides, el que sobra, i ja procurem que sobri, amb uns allets i una mica de cansalada o pernil el fregim.
    A veure si ens veiem que ja començo a tenir mono!!
    Petonets

    ResponElimina