La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

divendres, 3 d’abril de 2015

BACALLÀ AMB MEL I FRUITS SECS -2 -

 

   
Avui Divendres Sant, no podia faltar el plat de bacallà a taula
       
INGREDIENTS 

5 talls de bacallà dessalat

2  cebes

1 grill d'all

farina

oli d'oliva

2 cullerades de mel

3 cullerades d'aigua

pinyons

nous

SOM-HI

Escórrer i eixugar molt bé el bacallà dessalat.
 
Enfarinar (espolsar la farina restant), fregir i reservar.

Tallar la ceba i confitar-la juntament amb un grill d'all trinxat amb l'oli de fregir el bacallà.

Ficar la ceba a la base de la safata del forn, juntament amb una bar retxa de una cullerada de mel amb 3 cullerades d'aigua.

Posar sobre el bacallà reservat i re-garlo amb la resta de mel, els pinyons i les nous.

Gratinar al forn fins que agafi una mica de color. 

4 comentaris:


  1. Isabel; Un plata de quaresma d'aquells que es poden menjar, també, tot l'any¡¡
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. Que bona aquesta recepta fa temps que no la faig i te la copiarà, felicitats pel teu bloc.T'animo a fer una ullada a aquest post veuras algunes idees realment interessants, que crec et poden inspirar i a faràs. Desitjo que passis una bona estona. Elracodeldetall.blogspot.com

    ResponElimina
  3. El bacallà és el rei d'aquests dies!! amb mel lliga molt bé! petons

    ResponElimina