La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 23 de gener de 2011

MANDONGUILLES AMB SÈPIA




INGREDIENTS:

  • 400 grams de carn picada (vedella porc)
  • 400 grams de sèpia
  • farina
  • 1 ou
  • 2 grills d'all
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets madurs
  • julivert
  • sal i pebre
  • una mica de vi blanc
  • un gotet de caldo (potser concentrat)
  • llet
  • 1 llesca de pa
  • 1 grapat de pinyons
  • 1 grapat de pèsols (opcional)

PREPARACIÓ:
Afegir l'ou a la carn, una picadeta d'all i julivert i la llesca de pa (sense crosta) mullada amb llet.
Fer amb tot una massa i formar boletes, arrebossar amb farina, fregir i reservar.
Fer un sofregit amb la ceba, el tomàquet i una mica d'all , quan sigui fet afegir la sèpia tallada a daus i deixar coure, a mitja cocció posar les mandonguilles i els pèsols, salpebrar i remenar.
Afegir el caldo i un rajolí de vi blanc, deixar fer tot junt el xup xup, fins que sigui cuit.
Posar-hi una picada de julivert i un grapat de pinyons i 2 minuts mes.

13 comentaris:

  1. Amb el fred que fa aquest cap de setmana, els guisats calentons per sucar pa són els que vénene més de gust...

    ResponElimina
  2. oooooooooooohhh quin plat més bo ,a casa ens agrada molt,ademés t'ha quedat impresionant.un petó

    ResponElimina
  3. Quina bona pinta aquestes mandonguilles Isabel, el que donaria ara per tenir-ne un bon plat per dinar!!!
    Encantada d'haver-te conegut ahir, a veure quan ho repetim!
    Una abraçada,
    Sandra

    ResponElimina
  4. Isabel, aquestes mandonguilles tenen un aspecte immillorable, jo me'n menjaria una ració ara mateix.
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Una cassoleta boníssima!!!! amb el fred d'avui segur que me la menjaria ben calentona...ummmmm!
    Petonets

    ResponElimina
  6. Hola,
    Un plat per aquests dies de fred. La cassoleta té una pinta fabulosa.
    Una abraçada,

    ResponElimina
  7. Impressionants aquestes mandonguilles, i amb sèpia han de ser deliciosament meravelloses!

    ResponElimina
  8. Aquest platet és d'allò més temptador!, la combinació és perfecte i si el guisat és com cal, amb el seu xup-xup, és per seure i anar fent, sucant pa... A reveure!

    ResponElimina
  9. Isabel, gràcies pel teu comentari! :) Doncs no, no n'estava assabentada! A quin programa era?
    I em quedo a fer una volteta per aquí que desconeixia el teu blog!! Aquest guisat és per sucar-hi pa!

    ResponElimina
  10. Isabel; ... quina llàstima... acabo de sopar, però per demanar a dinar un bon plat si que m'ho menjo... bonísimes Isabel¡¡
    Que vagi de gust Isabel¡¡ :-D :-D :-D

    ResponElimina
  11. Isabel hoy hemos comido lo mismo y estas tuyas estan muy bien y sabrosas seguro,tardare unos dias en colgarla.Petons
    miquel

    ResponElimina
  12. Les mandonguilles amb sèpia és un dels meus plats preferits, aquest plat té molt bona pinta.

    ResponElimina
  13. Gràcies a tots per els vostres comentaris.
    Fins aviat
    ISABEL

    ResponElimina