INGREDIENTS:
- 400 grams de carn picada (vedella porc)
- 400 grams de sèpia
- farina
- 1 ou
- 2 grills d'all
- 1 ceba
- 2 tomàquets madurs
- julivert
- sal i pebre
- una mica de vi blanc
- un gotet de caldo (potser concentrat)
- llet
- 1 llesca de pa
- 1 grapat de pinyons
- 1 grapat de pèsols (opcional)
PREPARACIÓ:
Afegir l'ou a la carn, una picadeta d'all i julivert i la llesca de pa (sense crosta) mullada amb llet.
Fer amb tot una massa i formar boletes, arrebossar amb farina, fregir i reservar.
Fer un sofregit amb la ceba, el tomàquet i una mica d'all , quan sigui fet afegir la sèpia tallada a daus i deixar coure, a mitja cocció posar les mandonguilles i els pèsols, salpebrar i remenar.
Afegir el caldo i un rajolí de vi blanc, deixar fer tot junt el xup xup, fins que sigui cuit.
Posar-hi una picada de julivert i un grapat de pinyons i 2 minuts mes.
Amb el fred que fa aquest cap de setmana, els guisats calentons per sucar pa són els que vénene més de gust...
ResponEliminaoooooooooooohhh quin plat més bo ,a casa ens agrada molt,ademés t'ha quedat impresionant.un petó
ResponEliminaQuina bona pinta aquestes mandonguilles Isabel, el que donaria ara per tenir-ne un bon plat per dinar!!!
ResponEliminaEncantada d'haver-te conegut ahir, a veure quan ho repetim!
Una abraçada,
Sandra
Isabel, aquestes mandonguilles tenen un aspecte immillorable, jo me'n menjaria una ració ara mateix.
ResponEliminaUna abraçada
Una cassoleta boníssima!!!! amb el fred d'avui segur que me la menjaria ben calentona...ummmmm!
ResponEliminaPetonets
Hola,
ResponEliminaUn plat per aquests dies de fred. La cassoleta té una pinta fabulosa.
Una abraçada,
Impressionants aquestes mandonguilles, i amb sèpia han de ser deliciosament meravelloses!
ResponEliminaAquest platet és d'allò més temptador!, la combinació és perfecte i si el guisat és com cal, amb el seu xup-xup, és per seure i anar fent, sucant pa... A reveure!
ResponEliminaIsabel, gràcies pel teu comentari! :) Doncs no, no n'estava assabentada! A quin programa era?
ResponEliminaI em quedo a fer una volteta per aquí que desconeixia el teu blog!! Aquest guisat és per sucar-hi pa!
Isabel; ... quina llàstima... acabo de sopar, però per demanar a dinar un bon plat si que m'ho menjo... bonísimes Isabel¡¡
ResponEliminaQue vagi de gust Isabel¡¡ :-D :-D :-D
Isabel hoy hemos comido lo mismo y estas tuyas estan muy bien y sabrosas seguro,tardare unos dias en colgarla.Petons
ResponEliminamiquel
Les mandonguilles amb sèpia és un dels meus plats preferits, aquest plat té molt bona pinta.
ResponEliminaGràcies a tots per els vostres comentaris.
ResponEliminaFins aviat
ISABEL