Arribada la normalitat i després de les menges fetes aquest dies. Venien de gust menjar alguna cosa lleugera i al veure el magnific dia m'he decidit a fer unes verdures a la petita barbacoa. Tot improvisat i he tirat mà del que tenia a casa.
Suposo no us aportarà masses idees, però l'hem menjat tan de gust, que no he pogut resistir publicar la.
INGREDIENTS:
- 1 manat d'espàrrecs
- 1 albergínia
- 2 carabassons
- 1 pebrot verd
- 1 tomàquet
- un grapat de formatge ratllat
- sal i pebre
- una mica d'oli
PREPARACIÓ:
Rentar les verdures tallar les, ficar-les a la barbacoa o parrilla, prèviament salpebrades i regar amb unes gotetes d'oli.
Per acompanyar-les he fet un cruixent de formatge al microones.
Estàvem boníssimes.
Les verdures sempre són benvingudes
ResponEliminaSalut
per mi un dels millors plats,bo,rapid,practic i perfecte per despres de dies de festes.petons
ResponEliminaDoncs s´ha creat una mica de telepatia...precisament avui n´he menjat jo també
ResponEliminaJo cada dia faria un platet així!, la verdureta és del millor que tenim per alimentar-nos, i així, a la planxa és una de les millors maneres de guanyar-li tot el gust!Fins dm!
ResponEliminaEn casa casi cada semana saco una plancha electrica una vez y ala verduras a la plancha como estas tuyas y nos encanta.La proxima vez le dare tu toque con el queso.
ResponEliminapeto
miquel
Isabel,
ResponEliminaPer a mi son un plat de festa. M'encanten les verdures a la planxa.
Una abraçada
M'encanten les verdures a la brasa, com el Josep també són un plat de festa! Sobretot fetes a la brasa, que a casa les haig de fer el forn o a la planxa...
ResponEliminales verdures es treuen de del camp on es fiken abono aixo vol dir k menjem merda no?
ResponEliminamolt bo isabel!!
Gràcies per els comentaris, inclòs el escatològic.
ResponElimina