La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 25 de gener del 2011

MOUSSE DE TONYINA

Aquest es un plat senzill, ràpid i que tan serveix per el dia a dia , com per una festa.

Fred, calent de bufet, entrant.......


INGREDIENTS:

  • 250 grams de tonyina natural
  • 3 ous
  • 2 llesques de pa de motllo (sense crosta)
  • 1/2 got de llet
  • sal
  • pebre
  • salsa de tomàquet
DECORACIÓ : a gust

PREPARACIÓ:
Amb un bol posar els rovells d'ou, la tonyina, les llesques de pa mullades amb llet i 2 cullerades de salsa de tomàquet i batre. Muntar una mica les clares amb una punteta de sal i mesclar.

Col·locar la mescla amb un recipient o motllo, apte per microones. Posar al micró 8 minuts al 75% de potencia (uns 600 W.), deixar reposar 2 minuts i continuar la cocció 6 minuts més.

Comprovar sigui cuit, deixar refredar i quan sigui tebi desmot llar.

Servir lo al gust. Fred amb amanida i salsa rosa, o calent amb salsa de tomàquet i formatge o amb una beixamel clareta i gratinat.

Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 comentaris:

  1. quina mousse ,te una pinta increibleeee.un petó

    ResponElimina
  2. Boníssims aquests pastissos salats!, a més amb totes les opcions de temperatura i de salses que proposes... èxit assegurat.Una presentació molt bonica!A reveure Isabel.

    ResponElimina
  3. Aquests pastissos sempre els he tastat en fred, però ara que ho dius, no estaria malament tastar-los també en calent.

    A més, cuit al microones, ràpid, ràpid!. I una presentació que entra pels ulls!

    ResponElimina
  4. Una exquisidesa de pastís...fàcil de fer i que deu estar boníssim.M´agrada moltíssim la tonyina.

    ResponElimina
  5. Soy una fan de este tipo de pasteles, lo provaré seguro. La presentación te ha quedado muy bien.

    ResponElimina
  6. Els pastissos com aquest sempte tenen èxit i queda una presentació molt bonica. Jo el faig diferent, sense el pa ni les clares... el proper cop provaré la teva recepta!

    ResponElimina
  7. Quina meravella de pastís! Queda preciós i a més ha d'estar boníssim. Amb el que m'agrada la tonyina..

    ResponElimina
  8. HOLA GUAPA TU

    QUATRE INGREDIENTS BASICS,...I UN PLAT DE LUXE,..LA PRESENTACIÓ MOLT ACERTADA, UN 10 X10

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  9. Els pastissos salats sempre són benvinguts a casa, aquest de tonyina ha de ser deliciós!

    ResponElimina
  10. Jo l'he tastat! És boníssissím. Però… què he de dir? Tot el que fa l'Isabel és un 10! I provar la seva cuina, és una sort!
    Felicitats per tota la teva trajectòria culinària!
    Muuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaa…

    ResponElimina
  11. esta muy bien este pastis y encima en el microondas.
    Me ha encantado conocerte en persona
    peto i bon cap de setmana
    miquel

    ResponElimina
  12. Gràcies a tots, per els vostres comentaris.
    Ja veieu la cuina amb microones, no substitueix a la tradicional.
    Aquell guisat fen xup-xup....delicios.
    Però es un ajud, que a vegades dona mol bon resultat
    Petons

    ResponElimina