Aquest es un plat senzill, ràpid i que tan serveix per el dia a dia , com per una festa.
PREPARACIÓ:
Amb un bol posar els rovells d'ou, la tonyina, les llesques de pa mullades amb llet i 2 cullerades de salsa de tomàquet i batre. Muntar una mica les clares amb una punteta de sal i mesclar.
Col·locar la mescla amb un recipient o motllo, apte per microones. Posar al micró 8 minuts al 75% de potencia (uns 600 W.), deixar reposar 2 minuts i continuar la cocció 6 minuts més.
Comprovar sigui cuit, deixar refredar i quan sigui tebi desmot llar.
Servir lo al gust. Fred amb amanida i salsa rosa, o calent amb salsa de tomàquet i formatge o amb una beixamel clareta i gratinat.
Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fred, calent de bufet, entrant.......
INGREDIENTS:
- 250 grams de tonyina natural
- 3 ous
- 2 llesques de pa de motllo (sense crosta)
- 1/2 got de llet
- sal
- pebre
- salsa de tomàquet
PREPARACIÓ:
Amb un bol posar els rovells d'ou, la tonyina, les llesques de pa mullades amb llet i 2 cullerades de salsa de tomàquet i batre. Muntar una mica les clares amb una punteta de sal i mesclar.
Col·locar la mescla amb un recipient o motllo, apte per microones. Posar al micró 8 minuts al 75% de potencia (uns 600 W.), deixar reposar 2 minuts i continuar la cocció 6 minuts més.
Comprovar sigui cuit, deixar refredar i quan sigui tebi desmot llar.
Servir lo al gust. Fred amb amanida i salsa rosa, o calent amb salsa de tomàquet i formatge o amb una beixamel clareta i gratinat.
Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!
quina mousse ,te una pinta increibleeee.un petó
ResponEliminaBoníssims aquests pastissos salats!, a més amb totes les opcions de temperatura i de salses que proposes... èxit assegurat.Una presentació molt bonica!A reveure Isabel.
ResponEliminaAquests pastissos sempre els he tastat en fred, però ara que ho dius, no estaria malament tastar-los també en calent.
ResponEliminaA més, cuit al microones, ràpid, ràpid!. I una presentació que entra pels ulls!
Una exquisidesa de pastís...fàcil de fer i que deu estar boníssim.M´agrada moltíssim la tonyina.
ResponEliminaSoy una fan de este tipo de pasteles, lo provaré seguro. La presentación te ha quedado muy bien.
ResponEliminaEls pastissos com aquest sempte tenen èxit i queda una presentació molt bonica. Jo el faig diferent, sense el pa ni les clares... el proper cop provaré la teva recepta!
ResponEliminaQuina meravella de pastís! Queda preciós i a més ha d'estar boníssim. Amb el que m'agrada la tonyina..
ResponEliminaHOLA GUAPA TU
ResponEliminaQUATRE INGREDIENTS BASICS,...I UN PLAT DE LUXE,..LA PRESENTACIÓ MOLT ACERTADA, UN 10 X10
MIL PETONETS SUSANNA
Els pastissos salats sempre són benvinguts a casa, aquest de tonyina ha de ser deliciós!
ResponEliminaJo l'he tastat! És boníssissím. Però… què he de dir? Tot el que fa l'Isabel és un 10! I provar la seva cuina, és una sort!
ResponEliminaFelicitats per tota la teva trajectòria culinària!
Muuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaa…
esta muy bien este pastis y encima en el microondas.
ResponEliminaMe ha encantado conocerte en persona
peto i bon cap de setmana
miquel
Gràcies a tots, per els vostres comentaris.
ResponEliminaJa veieu la cuina amb microones, no substitueix a la tradicional.
Aquell guisat fen xup-xup....delicios.
Però es un ajud, que a vegades dona mol bon resultat
Petons