Aquesta setmana es compleix el 1er aniversari del bloc.
He volgut celebrar amb la meva família física amb un pastís.
Tan debò pogués fer-vos arribar un trosset d'aquest pastís.
Un petó i fins aviat
INGREDIENTS:
PREPARACIÓ:
Posar els rovells amb el sucre i o batem, afegim les terrines de crema de formatge, el bric de nata líquida i les clares semi muntades, tornem a batre.
Amb un motllo apte per microones fem una base amb les galetes esmicolades i mesclades amb la mantega pomada i col·locar a la nevera uns minuts.
Afegim sobre la base, la mescla preparada anterior ment i fiquem al micró 12 minuts al 75% (600 W), comprovar i si cal ficar 3 o 4 minuts mes.
Desmot llar tebi, quan es refreda empolvorem amb sucre i cremem amb el bufador de la crema.
Sobre el vaig guarnir amb gerds, però altres vegades li faig gelatina de fruit vermells en lloc del sucre cremat.
Si es vol a la massa podem posar passes de Corint.
Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!
He volgut celebrar amb la meva família física amb un pastís.
I amb vosaltres blocaires, ho celebro donant-vos les gràcies, per les vostres visites, per el vostre suport i els vostres comentaris.
Tan debò pogués fer-vos arribar un trosset d'aquest pastís.
Però virtualment quasi tot es possible.
Un petó i fins aviat
INGREDIENTS:
- 2 terrines de formatge (tipus Philadelphia)
- 1 bric nata líquida 200 ml.
- 4 ous
- 150 grams de sucre
- 20 galetes Maria
- 2 cullerades mantega
- gerds
- sucre
PREPARACIÓ:
Posar els rovells amb el sucre i o batem, afegim les terrines de crema de formatge, el bric de nata líquida i les clares semi muntades, tornem a batre.
Amb un motllo apte per microones fem una base amb les galetes esmicolades i mesclades amb la mantega pomada i col·locar a la nevera uns minuts.
Afegim sobre la base, la mescla preparada anterior ment i fiquem al micró 12 minuts al 75% (600 W), comprovar i si cal ficar 3 o 4 minuts mes.
Desmot llar tebi, quan es refreda empolvorem amb sucre i cremem amb el bufador de la crema.
Sobre el vaig guarnir amb gerds, però altres vegades li faig gelatina de fruit vermells en lloc del sucre cremat.
Si es vol a la massa podem posar passes de Corint.
Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!
moltes felicitats per aquest 1 aniversari del bloggg,el pastis increible.un petó
ResponEliminaGràcias Agnès!!!!
ResponEliminaM'ha fet molta ilussió, que siguis la primera amb felicitar-me.
Ting una filla es diu com tú, Agnès.
Felicitats Isabel!!! aquest pastís fa caure de cul!!
ResponEliminaHola Isabel,
ResponEliminaMoltes felicitats per aquest primer any! Un pastís molt maco per una ocasió ben especial!
Felicidades Isabel por este aniversari, espero que podamos seguir compartiendo estas recetas muchos mas, besos
ResponEliminaFelicitats i endavant! Aquesta combinació de formatge amb gerds deu resultar deliciosa. També és un pastís visualment maco.
ResponEliminaPer molts anys, Isabel!
ResponEliminaUn pastís magnífic per a una celebració tan especial!
Que per molts anys puguem seguir les teves receptes!
Moltes felicitats per aquest any i pels que aniran venint, un pastís digne d'una celebració com aquesta!
ResponEliminaMoltes felicitats, qui diria que només ha passat un any, a mi em dóna la sensació que ens coneixem de tota la vida!! El pastís fantàstic!
ResponEliminaMoltes felicitats Isabel!! Pequè en puguis celebrar molts més!!!!
ResponEliminaPetons!
Moltíssimes felicitats!!!!! agafo un trosset d'aquest pastís tan bo per a brindar amb tu perquè sigui el primer any de molts més!!!
ResponEliminaPetonets
Felicitats!
ResponEliminaUn pastís fantàstic per celebrar el primer aniversari com cal ;)
No he provat mai de cremar un pastís de formatge, però em sembla una idea fantàstica!
Un magnífic pastís per a celebrar el primer aniversari com es mereix. Per molts anys!!
ResponEliminaMoltes felicitats un pastis ideal per celebrar el primer aniversari.Peque puguis celebrar molt mes
ResponEliminapeto
miquel
Ostres!
ResponEliminaI jo que me l'he perdut!
Espero que tornis a fer la recepta aviat.
Muuuuuuuuuuuaaaaa…
Isabel; Per molts anys, puguis fer aquets pastísos - i altres receptes - i nosaltres -virtualment- puguem mirar-ho.
ResponEliminaPer molts anys Isabel¡¡
Que per molts anys més puguem continuar fent les teves receptes!
ResponEliminaFELICITAAAAAAAAAAAATS!!!, OSTRES, gairebé se'm passa l'entrada...Em sap greu,m'havia passat la fotografís d'aquest meravellós pastís tan original, perquè això noés un pastís de formatge qualsevol, eh?, és de categoría!. Espero que per molt de temps segueixis compartint les teves receptes amb tots els que entrem per aquí. Una abraçada Isabel!
ResponEliminaJordi:TALLER DE CUINA
ResponEliminaMoltes gràcies
LA CUINA DE ERI
Moltes gràcies i felicitats per el teu Premi.
RECETAS CARMEN
Muchas gracias i tú que lo veas.
Cristina: BUFET DE POSTRES
Moltes gràcies.Petons
Margarida:EL MÓN A LA CUINA
ResponEliminaMoltes gràcies per les teves paraules.
Mª Angels: VISC A LA CUINA
Moltes gràcies. Petonets.
Cristina:CriJoArMaEl
A vegades el temps passa mol depressa, però altres un any intensiu sembla sigui mol de temps. Petonets
ELS FOGONS DE LA BORDETA:
ResponEliminaGràcies i que vosaltres ho veieu!!!!Petons.
MaryLou:
No saps les ganes que ting de coneixert, lo del pastís i la copa está fet.......Petonets.
Gemma: LA CUINA DE CASA:
Lo de cremar el pastís es pura improvització, però va resultar.Gràcies i petons.
Josep i Glòria:EL CAFÈ DE NIT
Ja ha passat un any i sembla ahir.Moltes gràcies per els vostres comentaris
Miquel: LES RECEPTES DE MIQUEL
ResponEliminaUn any de blog, dona satisfaccions, la millor el coneixer als companys blocaires. A sigut un plaer. Gràcies
Agnès: AIGUA
Ja et faré un guapa.
Josep: MENJA DE BACALLÀ
Gràcies per els teus comentaris, ha sigut un plaer coneixert. Una abraçada.
Mercè:DESTAPANT CASSOLES
Gràcies per el teu suport aquest temps i per els teus comentaris.
Un petó molt fort GUAPA
ARANTXA:
ResponEliminaTú i les tevas companyes de Cuina Ràpida, em vareu despertar el cucet de que m'agrades tant la cuina i fos una de les meves millors aficions. Per mi cuinar es un plaer.
Gràcies i una forta abraçada.