La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 30 de gener de 2011

PASTÍS DE FORMATGE AMB GERDS- 1er.Aniversar Blog

Aquesta setmana es compleix el 1er aniversari del bloc.

He volgut celebrar amb la meva família física amb un pastís.

I amb vosaltres blocaires, ho celebro donant-vos les gràcies, per les vostres visites, per el vostre suport i els vostres comentaris.

Tan debò pogués fer-vos arribar un trosset d'aquest pastís.


Però virtualment quasi tot es possible.

Un petó i fins aviat



INGREDIENTS:
  • 2 terrines de formatge (tipus Philadelphia)
  • 1 bric nata líquida 200 ml.
  • 4 ous
  • 150 grams de sucre
  • 20 galetes Maria
  • 2 cullerades mantega
  • gerds
  • sucre

PREPARACIÓ:

Posar els rovells amb el sucre i o batem, afegim les terrines de crema de formatge, el bric de nata líquida i les clares semi muntades, tornem a batre.

Amb un motllo apte per microones fem una base amb les galetes esmicolades i mesclades amb la mantega pomada i col·locar a la nevera uns minuts.

Afegim sobre la base, la mescla preparada anterior ment i fiquem al micró 12 minuts al 75% (600 W), comprovar i si cal ficar 3 o 4 minuts mes.

Desmot llar tebi, quan es refreda empolvorem amb sucre i cremem amb el bufador de la crema.

Sobre el vaig guarnir amb gerds, però altres vegades li faig gelatina de fruit vermells en lloc del sucre cremat.

Si es vol a la massa podem posar passes de Corint.

Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!

23 comentaris:

  1. moltes felicitats per aquest 1 aniversari del bloggg,el pastis increible.un petó

    ResponElimina
  2. Gràcias Agnès!!!!
    M'ha fet molta ilussió, que siguis la primera amb felicitar-me.
    Ting una filla es diu com tú, Agnès.

    ResponElimina
  3. Felicitats Isabel!!! aquest pastís fa caure de cul!!

    ResponElimina
  4. Hola Isabel,
    Moltes felicitats per aquest primer any! Un pastís molt maco per una ocasió ben especial!

    ResponElimina
  5. Felicidades Isabel por este aniversari, espero que podamos seguir compartiendo estas recetas muchos mas, besos

    ResponElimina
  6. Felicitats i endavant! Aquesta combinació de formatge amb gerds deu resultar deliciosa. També és un pastís visualment maco.

    ResponElimina
  7. Per molts anys, Isabel!
    Un pastís magnífic per a una celebració tan especial!
    Que per molts anys puguem seguir les teves receptes!

    ResponElimina
  8. Moltes felicitats per aquest any i pels que aniran venint, un pastís digne d'una celebració com aquesta!

    ResponElimina
  9. Moltes felicitats, qui diria que només ha passat un any, a mi em dóna la sensació que ens coneixem de tota la vida!! El pastís fantàstic!

    ResponElimina
  10. Moltes felicitats Isabel!! Pequè en puguis celebrar molts més!!!!
    Petons!

    ResponElimina
  11. Moltíssimes felicitats!!!!! agafo un trosset d'aquest pastís tan bo per a brindar amb tu perquè sigui el primer any de molts més!!!
    Petonets

    ResponElimina
  12. Felicitats!
    Un pastís fantàstic per celebrar el primer aniversari com cal ;)
    No he provat mai de cremar un pastís de formatge, però em sembla una idea fantàstica!

    ResponElimina
  13. Un magnífic pastís per a celebrar el primer aniversari com es mereix. Per molts anys!!

    ResponElimina
  14. Moltes felicitats un pastis ideal per celebrar el primer aniversari.Peque puguis celebrar molt mes
    peto
    miquel

    ResponElimina
  15. Ostres!
    I jo que me l'he perdut!
    Espero que tornis a fer la recepta aviat.
    Muuuuuuuuuuuaaaaa…

    ResponElimina
  16. Isabel; Per molts anys, puguis fer aquets pastísos - i altres receptes - i nosaltres -virtualment- puguem mirar-ho.
    Per molts anys Isabel¡¡

    ResponElimina
  17. Que per molts anys més puguem continuar fent les teves receptes!

    ResponElimina
  18. FELICITAAAAAAAAAAAATS!!!, OSTRES, gairebé se'm passa l'entrada...Em sap greu,m'havia passat la fotografís d'aquest meravellós pastís tan original, perquè això noés un pastís de formatge qualsevol, eh?, és de categoría!. Espero que per molt de temps segueixis compartint les teves receptes amb tots els que entrem per aquí. Una abraçada Isabel!

    ResponElimina
  19. Jordi:TALLER DE CUINA
    Moltes gràcies
    LA CUINA DE ERI
    Moltes gràcies i felicitats per el teu Premi.
    RECETAS CARMEN
    Muchas gracias i tú que lo veas.
    Cristina: BUFET DE POSTRES
    Moltes gràcies.Petons

    ResponElimina
  20. Margarida:EL MÓN A LA CUINA
    Moltes gràcies per les teves paraules.
    Mª Angels: VISC A LA CUINA
    Moltes gràcies. Petonets.
    Cristina:CriJoArMaEl
    A vegades el temps passa mol depressa, però altres un any intensiu sembla sigui mol de temps. Petonets

    ResponElimina
  21. ELS FOGONS DE LA BORDETA:
    Gràcies i que vosaltres ho veieu!!!!Petons.
    MaryLou:
    No saps les ganes que ting de coneixert, lo del pastís i la copa está fet.......Petonets.
    Gemma: LA CUINA DE CASA:
    Lo de cremar el pastís es pura improvització, però va resultar.Gràcies i petons.
    Josep i Glòria:EL CAFÈ DE NIT
    Ja ha passat un any i sembla ahir.Moltes gràcies per els vostres comentaris

    ResponElimina
  22. Miquel: LES RECEPTES DE MIQUEL
    Un any de blog, dona satisfaccions, la millor el coneixer als companys blocaires. A sigut un plaer. Gràcies
    Agnès: AIGUA
    Ja et faré un guapa.
    Josep: MENJA DE BACALLÀ
    Gràcies per els teus comentaris, ha sigut un plaer coneixert. Una abraçada.
    Mercè:DESTAPANT CASSOLES
    Gràcies per el teu suport aquest temps i per els teus comentaris.
    Un petó molt fort GUAPA

    ResponElimina
  23. ARANTXA:
    Tú i les tevas companyes de Cuina Ràpida, em vareu despertar el cucet de que m'agrades tant la cuina i fos una de les meves millors aficions. Per mi cuinar es un plaer.
    Gràcies i una forta abraçada.

    ResponElimina