INGREDIENTS:
- filets de salmó
- suc de 1/2 llimona
- suc de 2 taronges
- pinyons
- un grapat de pipes
- sal i pebre
- oli
- 1 cullerada de sucre morè
Posar a escalfar una paella amb una mica d'oli, passar els filets de salmó salpebrats (volta i volta).
Afegir el suc de taronja i de llimona, deixar reduir.
Treure els filets. Afegir el sucre, els pinyons, les pipes i remoure'ls i coure uns minuts (2 o 3).
Posar la salsa sobre el salmó.
mm el salmo m'agrada molt ,la barreja de dolç i salat no massa pero aquest plat fa una pinta que potser el tastaria i tot (potser no queda massa dolç no???)jejje petons
ResponEliminaDebuencomeryalgomas:
ResponEliminaJo et diria no posis el sucre quan redueixis la salsa, s'ha de provar.
A casa ens agrada aquets contrats.
Petonets...
mmm ,a casa els hi agrada jajaj amb aixo soc l'unica rarota de casa ,a part d'aixo m'ho jalo tot jajaj pero ho fare un dia i ja et dire jejej petons
ResponEliminame gusta este combinacion de echo ya la practico casi igual en algunos pescado
ResponEliminabona setmana
peto
miquel
M'encanta el peix amb salsa de taronja, i el toc cruixent de les pipes i els pinyons ha de quedar genial. Senzill, sa i molt molt bo!
ResponEliminaAmb aquesta salsa de taronja, el salmó encara ha de ser més deliciós.
ResponEliminaA casa ens agrada moltíssim el salmó, normalment el faig a la planxa, però amb aquesta salseta serà dinar de diumenge!!
ResponEliminaQuina recepta més diferent, la provaré, em sembla que a casa meva triomfarà!
ResponEliminaEn pocs dies es la segona recepta on veig la combinació de salmó amb taronja.Ha de ser boníssima, i amb els fruits secs definitiu!Una abraçada.(T'has apuntat les classes de Caprabo i Bonpreu?-la cuina de casa-))
ResponEliminajA,JA...de tonta res de res!... Ja saps que intento ser prudent... La veritat és que em va fer molta il.lusió!,van entrar 935 visites aquell dia i 450 el divendres!...Per cert, m'havies de dir quelcom que ha quedat a l'aire...ens truquem!. M'ha fet molta ilu que t'animessis a venir aquest matí Isabel. Ha estat molt agradable trobar-se els Sans-blocaires en un ambient ben distès i agradable oi?.La visita al forn de la mà del Josep ha estat una bona sorpresa!Una abraçada guapa!
ResponElimina