INGREDIENTS
250 grams de mongeta tendre
250 grams de pèsols
3 alls tendres
1 pastanaga
1 carxofa
25 grams de dauets de pernil dolç
50 grams de formatge Emmental ratllat
oli
sal
SOM-HI
Netejar les verdures i posar a coure amb aigua i sal, les mongetes i els pèsols uns 15 minuts.
La verdura ha de quedar al dente.
Posar a la escorredora i passar-la per aigua freda perquè no perdi el color.
Posar la paella al foc amb una mica d'oli i fregir la carxofa tallada a lamines fines i reservar.
Amb la mateixa paella saltejar els alls tendres, afegir la verdura ja escorreguda i la pastanaga tallada a tires amb el pelador, donar unes voltes i tirar el pernil, a continuació afegir les carxofes saltejades.
per el cruixent de formatge
Posar un grapadet de formatge sobre paper de fornejar de manera que quedi separadet, tancar el paper i pressionar.
Ficar al microones 45 segons al 75% (uns 600 W.), deixar refredar i gualà.......
ja tenim el cruixent fet.
Servir i ficar a sobre el cruixent.
D'això se'n diu convertir un plat de verdura en un plat ben festiu!
ResponEliminaGràcies MªÀngels, es cert, la presentació fa molt.
EliminaTambé es mentja per els ulls.
Petons
Isabel preciosa,gracies per el teu comentari i dir-te que aquesta verdureta ma ha encantat pero si damunt està saltejada amb aixines més que una delicia.
ResponEliminaUn petonet ben gran guapa.
M'alegro que la verdureta t'agradi.
EliminaQue es aixines?....
Un fort petó Ague
quin plat de verdura tan bo, però el sumum li dona el toc de formatge !! petons
ResponEliminaCom ens agrada tant el formatge, de vegades en faig per acompanyar alguna menja.
EliminaPetons
Bo i sa, isabel! I el toc cruixent de formatge m'hi agrada amb verdures! Jo el faig però sempre per acompanyar carns. Ho provaré! Petons
ResponEliminaMarina, aquesta vegada li ha tocat a la verdura, altres vegades per acompanyar qualsevol menja.
EliminaPetons
Un plat sa i molt gustós, ideal pels que els costa menjar verdura. I la teula de formatge ha de ser boníssima!
ResponEliminaEs super fàcil de fer i de tant en tant faig el cruixent.
EliminaPetons
quin toc més xulo el formatge cruixent!!! petonets
ResponEliminaA casa som quasi com ratulins, ens agrada molt el formatge.
EliminaPetons guapa!!!
M'encanten les verdures amb totes les seves varietats .però aquest toc del cuixent de formatge .un 10
ResponEliminaPetons
De tant en tant, en faig per acompanyar algún plat especial.
EliminaPetons
I tu ets la Reina del microones...je, je,je...Li havies de donar el toc cruixent de formatge que si no , no et quedes tranquil.la...
ResponEliminaVeig que ja en coneixes!!
EliminaReina de les Llepòlies.....je,je,je......
Petons guapa
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaDons, tot i que no m'agrada el formatge, la idea del cruixent...m'agrada !!
ResponEliminaPetonets.
A mi si que m'agrada el formatge, el cruixent es per donar un altre punt al plat....
EliminaPetons!!!
Quina barreja més bona, m'agraden totes les verdures que hi has posat.
ResponEliminaPetons.
La verdura de totes maneres m'agrada.
EliminaPetons