La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 11 de juny del 2012

VERDURA DEL TEMPS SALTEJADA AMB CRUIXENT DE FORMATGE



INGREDIENTS


250 grams de mongeta tendre


250 grams de pèsols

3 alls tendres

1 pastanaga

1 carxofa

25 grams de dauets de pernil dolç

50 grams de formatge Emmental ratllat

oli

sal

SOM-HI

Netejar les verdures i posar a coure amb aigua i sal,  les mongetes i els pèsols uns 15 minuts.

La verdura ha de quedar al dente. 

Posar a la escorredora i passar-la per aigua freda perquè no perdi el color.

Posar la paella al foc amb una mica d'oli i fregir la carxofa tallada a lamines fines i reservar.

Amb la mateixa paella saltejar els alls tendres, afegir la verdura ja escorreguda i la pastanaga tallada a tires amb el pelador, donar unes voltes i tirar el pernil,  a continuació afegir les carxofes saltejades.

per el cruixent de formatge

Posar un grapadet de formatge sobre paper de fornejar de manera que quedi separadet, tancar el paper i pressionar. 

Ficar al microones 45 segons al 75% (uns 600 W.), deixar refredar i gualà.......
ja tenim el cruixent fet.

Servir i ficar a sobre el cruixent. 

21 comentaris:

  1. D'això se'n diu convertir un plat de verdura en un plat ben festiu!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies MªÀngels, es cert, la presentació fa molt.
      També es mentja per els ulls.
      Petons

      Elimina
  2. Isabel preciosa,gracies per el teu comentari i dir-te que aquesta verdureta ma ha encantat pero si damunt està saltejada amb aixines més que una delicia.
    Un petonet ben gran guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegro que la verdureta t'agradi.
      Que es aixines?....
      Un fort petó Ague

      Elimina
  3. quin plat de verdura tan bo, però el sumum li dona el toc de formatge !! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com ens agrada tant el formatge, de vegades en faig per acompanyar alguna menja.
      Petons

      Elimina
  4. Bo i sa, isabel! I el toc cruixent de formatge m'hi agrada amb verdures! Jo el faig però sempre per acompanyar carns. Ho provaré! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Marina, aquesta vegada li ha tocat a la verdura, altres vegades per acompanyar qualsevol menja.
      Petons

      Elimina
  5. Un plat sa i molt gustós, ideal pels que els costa menjar verdura. I la teula de formatge ha de ser boníssima!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es super fàcil de fer i de tant en tant faig el cruixent.
      Petons

      Elimina
  6. quin toc més xulo el formatge cruixent!!! petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. A casa som quasi com ratulins, ens agrada molt el formatge.
      Petons guapa!!!

      Elimina
  7. M'encanten les verdures amb totes les seves varietats .però aquest toc del cuixent de formatge .un 10
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. De tant en tant, en faig per acompanyar algún plat especial.
      Petons

      Elimina
  8. I tu ets la Reina del microones...je, je,je...Li havies de donar el toc cruixent de formatge que si no , no et quedes tranquil.la...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Veig que ja en coneixes!!
      Reina de les Llepòlies.....je,je,je......
      Petons guapa

      Elimina
  9. Dons, tot i que no m'agrada el formatge, la idea del cruixent...m'agrada !!
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi si que m'agrada el formatge, el cruixent es per donar un altre punt al plat....
      Petons!!!

      Elimina
  10. Quina barreja més bona, m'agraden totes les verdures que hi has posat.
    Petons.

    ResponElimina