Amb aquest temps, un sopar informal i fàcil s'agraeix.
INGREDIENTS
Pa de pagès
Escalivada de pebrot, alberginia i ceba
2 tomàquets de sucar pa
oli d'oliva verge
anxoves
SOM-MI
Torrar el pa, sucar lo amb tomàquet i cobrir-lo amb l'escalivada i les anxoves.
Amanir amb un bon raig d'oli d'oliva.
Acompanyat d'una copeta de cava fred i a gaudir!!!!!!!!!
m'encanten aquestes torrades, els hi pots posar tot el que vulguis, pero jo canviaria les anxoves per tonyina, que m'agrada més!! jeje ptons
ResponEliminaUn sopar informal, però amb productes de la terra... què més podem demanar? És de les torrades que més m'agraden, Isabel. Fins i tot amb una mica de botifarra... Petons i bon cap de setmana!!
ResponEliminaM'encanten les torrades de l'escala, són ideals per un pica pica informal. I ara a l'estiu es poden super bé.
ResponEliminacom m'agraden aquestes torrades!!!! sens dubte un plat ben català!!! petonets
ResponEliminaIsabel; Bo, bonic i barat, que més es pot demanar?
ResponEliminaQue vagi de gust Isabel¡¡ ;-D :-D
Dons,tot i que a mi no es el plat que mes m'agrada, a casa els hi encanta i el faig a sovint!!!
ResponEliminaPetonets.
Senzilles i delicioses. El típic sopar d'estiu que sempre be de gust, fresc i saludable a més a més de boníssim!
ResponEliminaAvui al bloc d'ESfruita hem optat per uns muffins de préssec que esperem que us agradin molt! www.esfruita.com/assessorem/muffins-de-pressec