La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 14 de juny de 2012

TORRADES AMB ESCALIVADA I ANXOVES



 Amb aquest temps,  un sopar informal i fàcil s'agraeix.

INGREDIENTS

Pa de pagès

Escalivada de pebrot, alberginia i ceba

2 tomàquets de sucar pa

oli d'oliva verge

anxoves

SOM-MI

Torrar el pa, sucar lo amb tomàquet i cobrir-lo amb l'escalivada i les anxoves.

Amanir amb un bon raig d'oli d'oliva.

Acompanyat d'una copeta de cava fred i a gaudir!!!!!!!!!


7 comentaris:

  1. m'encanten aquestes torrades, els hi pots posar tot el que vulguis, pero jo canviaria les anxoves per tonyina, que m'agrada més!! jeje ptons

    ResponElimina
  2. Un sopar informal, però amb productes de la terra... què més podem demanar? És de les torrades que més m'agraden, Isabel. Fins i tot amb una mica de botifarra... Petons i bon cap de setmana!!

    ResponElimina
  3. M'encanten les torrades de l'escala, són ideals per un pica pica informal. I ara a l'estiu es poden super bé.

    ResponElimina
  4. com m'agraden aquestes torrades!!!! sens dubte un plat ben català!!! petonets

    ResponElimina
  5. Isabel; Bo, bonic i barat, que més es pot demanar?
    Que vagi de gust Isabel¡¡ ;-D :-D

    ResponElimina
  6. Dons,tot i que a mi no es el plat que mes m'agrada, a casa els hi encanta i el faig a sovint!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  7. Senzilles i delicioses. El típic sopar d'estiu que sempre be de gust, fresc i saludable a més a més de boníssim!

    Avui al bloc d'ESfruita hem optat per uns muffins de préssec que esperem que us agradin molt! www.esfruita.com/assessorem/muffins-de-pressec

    ResponElimina