Memòries d'una cuinera
ens amb proposat
aquest mes, postres amb
mel i mató
aquí esta la meva aportació.
INGREDIENTS:
300 grams de mató
100 grams de formatge mascarpone
60 grams de mel
gerds frescos
crocant
SOM-HI
Barrejar el mató amb el formatge mascarpone i 2 cullerades de mel fen una crema.
Repartir la crema amb copes.
Tirar al damunt el crocant (al Mercadona venen unes bosses amb crocant per a postres).
Cobrir amb gerds i regar amb mel.
Deixar a la nevera abans de servir.
Bon profit!!!!!!
Una autèntica delícia!
ResponEliminaPetons
Sandra
Gràcies Sandra!!!!
EliminaQuina ràpidesa...
Petonets i BON SAN JOAN
Quin postre més bó!!!!
ResponEliminaPetonets
Fàcil i bó!!!
EliminaPetonets María
Aquest postre esta fet per mi, m'encanta tooot el que dur, sobretot el toc de mascarpone i de crocant, que és el sumum!! petons
ResponEliminaRoser el crocant es el que dona el toc cruixent.
EliminaPetonets
Quin equilibri de formatges! un light i l´altra potent...M´agrada el toc de crocanti que li has donat. En sóc una fan!.
ResponEliminaVaig posar crocant, però ametlles laminades torradetes, també queden bé.
EliminaPetonets guapa!!!!!!
L'autor ha eliminat aquest comentari.
EliminaQuina versió més completa de la mel i mató!aquest punt de cruixent ha de quedar molt bo!. Una abraçada Isabel.
ResponEliminaMercè crec que la gracia del postre, es aquest toc de cruixent.
EliminaPetonets..
Quin muntatge més bonic, Isabel! i aquest crocant que hi has posat m'ha agradat molt, el coc cruixent hi deu quedar boníssima amb el mató suau... a veure si ho provo! Petonet!
ResponEliminaProva'l t'agradara.
EliminaFàcil i bó.
Petons Marina
Unes postres de luxe, Isabel...
ResponEliminaPetonets.
Gemma, moltes gràcies per el teu comentari.
EliminaPetons
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaEns ha agradat molt la ioncorporació dels gerds a un clàssic deliciós! Unes postres ideals pel plat que avui proposem al bloc d'Esfruita, la botiga online de fruita i verdura. Un pollastre amb verdures amb el qual esperem que us en llepeu els dits. Us convidem a entrar-hi, a veure'l i a dir-hi la vostra!
ResponEliminahttp://www.esfruita.com/assessorem/pollastre-amb-verdures/
ESfruita.
crec que no em cansaria mai de menjar mel i mató!! gràcies Isabel per participar. Petonets
ResponEliminaSembla especial per mi: m'encanten els gerds i el crocant!
ResponEliminaPetons i moltíssimes gràcies per participar.
Qué rico con el crocanti, Isabel.
ResponElimina