La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 2 de maig de 2012

CAPRITXOS DE CARBASSÓ FARCIT



El altre dia vaig trobar a les botigues de Casa Ametller, uns carbassons que jo no coneixia, rodons i d'un tamany per fer los farcit, de mida individuals.
La veritat es que  al plat queden de capritx!!!!

INGREDIENTS:

4 carbassons rodons
1 ceba
1/2  porro
200  grams de xampinyons
1 grill d'all
1 grapat de pinyons
sal i pebre
oli
1 cullerada sopera de farina
1 got de llet
formatge ratllat 
cues de gambetes pelades (opcional)


SOM-HI

Agafem els carbassons i tallem el barret i reservem.

Amb la cullera de fer boles , buidem els carbassons. Deixant no mes una capa de 1 cm. al costat de la pell.

Els rentem i coem o al microones o bullim amb aigua i sal no massa tems amb de quedar semi tous.

Rentem la ceba, el porro i els xampinyons, l'all i tallem petit, juntament amb el interior del carbassó,(el que em buidat), tallat també petit.

Passem per la paella, 1er. la ceba i el porro, desprès els xampinyons, l'all, i els pinyons, tot junt.
Si posem gambetes es el moment de afegir·les.

Afegim una cullerada de farina, donem unes voltes i afegim la llet, salpebrem i amb tot junt, fem una beixamel, amb la que farcirem els carbassons buits. 

Col·loquem a la safata del forn calent, sobre posem formatge ratllat i dalt i baix de 10 a 15 minuts.

Servim i reguem amb el seu propi suc.

11 comentaris:

  1. que mono aquest carbassó rodonet, però el farciment ja no tinc paraules....un plat ideal per sopar, dels que a mi m'agraden! petons

    ResponElimina
  2. Carai, Isabel, m'agrada molt el carbassó però el farciment que hi has posat... encara més bo! Petons

    ResponElimina
  3. Realment són una monada! I amb aquest farcit han de quedar boníssims, de capritx! ;)

    ResponElimina
  4. Saps que fa temps jo també en vaig comprar a Casa Ametller!! quan els vaig veure vaig tenir capritx també, jejeje!! Així farcits queden molt divertits i deliciosos!
    petonets

    ResponElimina
  5. quina gràcia! acabo de veure un altre bloc que també els ha comprat per primera vega i deia el mateix!! són boníssims. petonets

    ResponElimina
  6. Sí, realment t'han quedat uns autèntics capritxos!
    Nani

    ResponElimina
  7. Quins carbassons tan originals .....amb el farciment que els hi has fet, deuen ser realment bons.
    Petons

    ResponElimina
  8. Saps quins carbassons hem comprat aquesta tarda a la casa Ametller? jejeje Aquesta setmana els faré farcits també!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  9. Un luxe de capritx amb gambes, pinyons i,sobretot, la meva perdició els xampinyons.
    Nosaltres també tenim una Casa Ametller...Els del Penedès són espavilats,eh?

    ResponElimina