Fàcils, fàcils de fer, però molt capritxoses.
Tant com per fer un segon plat, com per un entrant-aperitiu.
INGREDIENTS
500 grams de aletes de pollastre
1 cullerada de mel
salsa de soja
sal
oli
llavors de sèsam
SOM-HI
Netejar les aletes i assecar. Posar una mica de sal i ficar-les a la paella calenta amb una mica d'oli.
Deixar enrossir.
Quan siguin rosses, apartar del foc i afegir una cullerada de mel i remenar.
Tornar a posar la paella al foc i tirar-li la salsa de soja.
Quan fagui el xup-xup, tirar-li les llavors de sèsam.
Apartar i servir calent amb la salsa.
ui tant! que fàcil isabel! I més bones que soles! Jo només hi poso allet, però això de la mel i la soja m'ha agradat molt més. Ho provaré! Petons
ResponEliminaHola Isabel guapa tu
ResponEliminauna recepta tant interessant com deliciosa, anoto proposta hummm
mil petonets Susanna
jo les faig amb mel i soja però al forn, les deixo amb aquesta salsa i una mica de ketchip també un parell d'hores, estan bonñissimes, te les recomano
ResponEliminaun petó
Que bona la combinació de mel i soja...
ResponEliminaPetonets.
Que bones aquestes aletes amb la mel i la solja han de ser bonissimes.
ResponEliminapetons
a casa ens agrada molt cuinar plats salats amb mel!!! queden molt gustoses les carns. molts petonets
ResponEliminaIsabel, aquestes aletes deuen volar del plat i és que tenen una pinta...
ResponEliminaNani
A casa ens agraden molt aquestes aletes, crec que també en tenim la recepta al blog!
ResponEliminapetonets
Isabel las alitas asi son una gozada,que bueno el gusto con lamiel,sesamo y soja
ResponEliminapeto