La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 21 de maig de 2012

ALETES AMB MEL I SALSA DE SOJA

 
 Fàcils, fàcils de fer, però molt capritxoses.

Tant com per fer un segon plat, com per un entrant-aperitiu.
 

INGREDIENTS

500 grams de aletes de pollastre

1 cullerada de mel

salsa de soja

sal

oli

llavors de sèsam 

SOM-HI

Netejar les aletes i assecar. Posar una mica de sal i ficar-les a la paella calenta amb una mica d'oli.

Deixar enrossir.

Quan siguin rosses, apartar del foc i afegir  una cullerada de mel i remenar.

Tornar a posar la paella al foc i tirar-li la salsa de soja.

Quan fagui el xup-xup, tirar-li les llavors de sèsam.

Apartar i servir calent amb la salsa.



9 comentaris:

  1. ui tant! que fàcil isabel! I més bones que soles! Jo només hi poso allet, però això de la mel i la soja m'ha agradat molt més. Ho provaré! Petons

    ResponElimina
  2. Hola Isabel guapa tu

    una recepta tant interessant com deliciosa, anoto proposta hummm
    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  3. jo les faig amb mel i soja però al forn, les deixo amb aquesta salsa i una mica de ketchip també un parell d'hores, estan bonñissimes, te les recomano

    un petó

    ResponElimina
  4. Que bona la combinació de mel i soja...
    Petonets.

    ResponElimina
  5. Que bones aquestes aletes amb la mel i la solja han de ser bonissimes.
    petons

    ResponElimina
  6. a casa ens agrada molt cuinar plats salats amb mel!!! queden molt gustoses les carns. molts petonets

    ResponElimina
  7. Isabel, aquestes aletes deuen volar del plat i és que tenen una pinta...
    Nani

    ResponElimina
  8. A casa ens agraden molt aquestes aletes, crec que també en tenim la recepta al blog!
    petonets

    ResponElimina
  9. Isabel las alitas asi son una gozada,que bueno el gusto con lamiel,sesamo y soja
    peto

    ResponElimina