Ja comença la calor i a totes hores, venen de gust les amanides
INGREDIENTS
1 bossa de amanida de canonges
6 maduixes
50 grams de formatge de cabra
anacards
per la vinagreta
3 parts d'oli d'oliva
1 part de vinagre de poma
mel
sal
SOM-HI
Rentar les maduixes, assecar i tallar a daus petits.
Tallar el formatge a cuadrets.
Posar a la safata els canonges nets, les maduixes, el formatge i els anacards.
Amanir al moment de servir amb la vinagreta feta a les porcions abans indicades
Bonissima aquesta amanida!! no pot ser millor amb aquesta vinagreta! petons
ResponEliminaSí que venen de gust, aquestes amanides fresquetes! A mi no m'agraden gaire, els anacards, però amb nous o ametlles segur que també queda ben bona, oi? Petons, Isabel.
ResponEliminay tanto que vienen de gusto y bien buena esta
ResponEliminapeto
Sempre tinc canonges però per barrejar-los amb l´enciam i fer una bona amanida però no se m´havia ocorregut fer una amanida exclusiva de canonges i, a sobre amb formatge de cabra; i per més amb maduixes...quina salivera que em ve!
ResponElimina