La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 28 de maig del 2012

CANONGES AMB MADUIXES I ANACARDS



Ja comença  la calor i a totes hores, venen de gust les amanides

INGREDIENTS

1 bossa de amanida de canonges

6 maduixes

50 grams de formatge de cabra

anacards

per la vinagreta

3 parts d'oli d'oliva 

1 part de vinagre de poma

mel

sal 

SOM-HI

Rentar les maduixes, assecar i tallar a daus petits.

Tallar el formatge a cuadrets.

Posar a la safata els canonges nets, les maduixes, el formatge i els anacards.

Amanir al moment de servir amb la vinagreta feta a les porcions abans indicades


4 comentaris:

  1. Bonissima aquesta amanida!! no pot ser millor amb aquesta vinagreta! petons

    ResponElimina
  2. Sí que venen de gust, aquestes amanides fresquetes! A mi no m'agraden gaire, els anacards, però amb nous o ametlles segur que també queda ben bona, oi? Petons, Isabel.

    ResponElimina
  3. y tanto que vienen de gusto y bien buena esta
    peto

    ResponElimina
  4. Sempre tinc canonges però per barrejar-los amb l´enciam i fer una bona amanida però no se m´havia ocorregut fer una amanida exclusiva de canonges i, a sobre amb formatge de cabra; i per més amb maduixes...quina salivera que em ve!

    ResponElimina