La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dissabte, 29 de novembre del 2014

LLENTIES AMB CARBASSA



Alguns blogs, per el quart any consecutiu, proposem un plat per al
 Gran Recapte d'Aliments a Catalunya. 

La meva proposta al blog és:."LLENTIES AMB CARBASSA" .Cal recordar que el que el que s'ha d'emprar a la recepta, és el producte sec, enllaunats, olis, llegums, conserves, pastes. jo ho he completat amb un producte fresc "CARBASSA"


Blocs Contra la Fam és un esdeveniment nascut a Facebook per promoure el Gran Recapte 2014 que durà a terme el Banc dels Aliments de Catalunya els dies 28 i 29 de novembre de 2014.

INGREDIENTS

250 grams de llenties seques o 2 pots grans de cuites

carbassa tallada a cubs

2 cebes mitjanes 

oli d'oliva

sal 

un polsim de curri (opcional)

1 fulla de llorer

SOM-HI

Tallar i saltejar les cebes a foc mitja. Afegir les llenties, la carbassa i una fulla de llorer, sal i cobrir amb aigua freda.

Portar a ebullició i coure a foc mitja, fins que les llenties siguin cuites ( uns 20 minuts aprox.)

Si ho fem amb llentia ja cuita: fer el sofregit amb la ceba, la carbassa i la fulla de llorer, afegir una mica de caldo, deixar coure fins que la carbassa sigui tendra i afegir les llenties.

Es un plat complert, ja que la carbassa es molt bona i te molt antioxidants i vitamines.

Com podeu comptar, aquest plat surt molt econòmic, molt nutritiu i  fàcil de fer.


4 comentaris:

  1. Una bona recepta per a una bona causa!!!
    Petons

    ResponElimina
  2. amb pocs ingredients poden surtir grans plats, com aqeust! molt bona proposta! pteons

    ResponElimina
  3. Les llenties em flipen...però mai les havia vist amb carbassa...una més per la col.le!

    ResponElimina
  4. Un guisadet sensacional per una causa solidària fantàstica!

    ResponElimina