La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 1 de febrer de 2012

FARCELLS DE CALAMARS AMB SOJA GERMINADA


INGREDIENTS:

4 calamars
2 talls de pernil
brots de soja germinada

per la vinagreta:

 1 sobre de tinta de calamar (congelat)
oli
vinagre
sal i pebre

ELABORACIÓ

  Netejar els calamars, obrir les bosses per la meitat i tallem les puntes, de manera que quedin  dos rectangles.

 Tallar aproximadament un cm. a tiretes per les dues bandes, deixant la part central sencera, con si fos el serrell d'una bufanda.

 Tallar el pernil a tires a lo llarg i embolicar el calamar, per la part central  i aguantar amb un escura dents. Salpebrar.

 Ficar a una planxa que sigui molt calenta amb unes gotes d'oli i daurar per totes bandes.

 Passar per la mateixa planxa la soja germinada i servir amb la vinagreta feta amb una mica de tinta, l'oli i el vinagre.

  Les potes i les puntes d'els calamars els congelo, per quan faig arròs o fideuà.

14 comentaris:

  1. Queden molt graciosos, els calamarcets fets així. I amb els germinats encara són més sans! Petons

    ResponElimina
  2. Graciosos molt, pero crec que millor de sabor... Perque fan una pinta!!!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  3. Quina xulada! i deu d'estar boníssim!! Molt original. Petons

    ResponElimina
  4. Oh, són uns farcellets fantàstics i molt originals!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  5. Molt bona recepta!
    Jo també acostumo a congelar les potes i les aletes per quan faig paella, i així surt més bona gastant menys. Això si no les he gastat abans, com per exemple aquesta nit, que les he fet amb tomàquet pel sopar de la meva filla. I és que li encanten d'aquesta!
    Petons

    ResponElimina
  6. Quina creativitat!, quina presencia més original i quina combinació més encertada!. Una abraçada!

    ResponElimina
  7. muy originalers y bonitos de presenatcion ademas de buenos claro

    ResponElimina
  8. una bona idea Isabel!!!! molts petonets

    ResponElimina
  9. Quina combinació! No se m´hauria ocorregut mai...Ara estic intrigada pel seu sabor.

    ResponElimina
  10. Hola Isabel estimada i guapa tu

    nena m´encanta la teva proposta d´avui, copio, copien, copiaren

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  11. Hola Isabel, guapa tu

    tens que canviar el navegador...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  12. Què divertits i què bons! Els copio per l'aperitiu de diumenge! Bon cap de setmana i petons.

    ResponElimina
  13. M'encanta Isabel, quina manera més original de presentar uns calamars. Una abraçada

    ResponElimina