INGREDIENTS:
4 calamars
2 talls de pernil
brots de soja germinada
per la vinagreta:
1 sobre de tinta de calamar (congelat)
oli
vinagre
sal i pebre
ELABORACIÓ
Netejar els calamars, obrir les bosses per la meitat i tallem les puntes, de manera que quedin dos rectangles.
Tallar aproximadament un cm. a tiretes per les dues bandes, deixant la part central sencera, con si fos el serrell d'una bufanda.
Tallar el pernil a tires a lo llarg i embolicar el calamar, per la part central i aguantar amb un escura dents. Salpebrar.
Ficar a una planxa que sigui molt calenta amb unes gotes d'oli i daurar per totes bandes.
Passar per la mateixa planxa la soja germinada i servir amb la vinagreta feta amb una mica de tinta, l'oli i el vinagre.
Les potes i les puntes d'els calamars els congelo, per quan faig arròs o fideuà.
Queden molt graciosos, els calamarcets fets així. I amb els germinats encara són més sans! Petons
ResponEliminaGraciosos molt, pero crec que millor de sabor... Perque fan una pinta!!!!!
ResponEliminaPetonets.
Quina xulada! i deu d'estar boníssim!! Molt original. Petons
ResponEliminaOh, són uns farcellets fantàstics i molt originals!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Molt bona recepta!
ResponEliminaJo també acostumo a congelar les potes i les aletes per quan faig paella, i així surt més bona gastant menys. Això si no les he gastat abans, com per exemple aquesta nit, que les he fet amb tomàquet pel sopar de la meva filla. I és que li encanten d'aquesta!
Petons
Quina creativitat!, quina presencia més original i quina combinació més encertada!. Una abraçada!
ResponEliminaOriginals i molt gustosos!
ResponEliminamuy originalers y bonitos de presenatcion ademas de buenos claro
ResponEliminauna bona idea Isabel!!!! molts petonets
ResponEliminaQuina combinació! No se m´hauria ocorregut mai...Ara estic intrigada pel seu sabor.
ResponEliminaHola Isabel estimada i guapa tu
ResponEliminanena m´encanta la teva proposta d´avui, copio, copien, copiaren
mil petonets Susanna
Hola Isabel, guapa tu
ResponEliminatens que canviar el navegador...
mil petonets Susanna
Què divertits i què bons! Els copio per l'aperitiu de diumenge! Bon cap de setmana i petons.
ResponEliminaM'encanta Isabel, quina manera més original de presentar uns calamars. Una abraçada
ResponElimina