La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dissabte, 28 de gener del 2012

COCA INTEGRAL AMB FRUITS SECS



 INGREDIENTS


200 grams de farina integral
180 grams de sucre moreno
    3 ous
  80 grams de mantega
    1/2 sobre de llevat
    3 cullerades de compota de poma
    1 rajolí de mistela
    2 prunes sense pinyol
    2 orellanes
    1 grapat de panses sense pinyol
    6 avellanes 
    2 nous
    1 grapadet de pinyons



ELABORACIÓ

        Posar les panses i els fruits secs tous (prunes i orellanes trossejats) a remull amb el vi dolç.

        Barrejar el sucre amb la mantega pomada i els ous batuts.
        
        Afegir la farina amb el llevat i barrejar tot bé  amb l'ajut de les varilles o amb una espàtula. 


        Incorporar a la massa, 3 cullerades de puré de poma i els fruit secs trossejats i barrejar.


        Ficar amb un motllo, rodó, allargat, de plumcake..............al forn calent a 180º uns 40 minuts.


        Deixar refredar i empolvorar amb sucre molt.

7 comentaris:

  1. m'encanten aquestes coques, i per avui diumenge...no me'n pots enviar un trosset via correu express??!! a vegades m'agradaria tenir l'ocell-correu que tenia el harry potter!! petons

    ResponElimina
  2. Un pastís boníssim i molt sa!
    Però em costa una mica que a casa mengin aquest tipus de pastissos, perquè s'estimen més la farina blanca, ja que troben el resultat més suau, no tan compacte. Tot i així, de tant en tant també en faig perquè es vagin acostumant als pastissos saludables... I aleshores en lloc de mantega de vaca hi poso mantega vegetal de soja.
    Bon diumenge!

    ResponElimina
  3. Aquestes coques són una autèntica delícia!
    T'he sentit a la ràdio avui! :D
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. Després de passar per la Mercè he vingut corrents cap a qui a veure la teva delícia... M¨ha agradat molt que hi hagis posat compota de poma.

    ResponElimina
  5. Isabel, amb aquesta coca no pararia mai de menjar! T'ha quedat tan esponjosa que és molt temptadora. Trobo que hi va molt bé amb els fruits secs. I té el plus de ser amb farina integral, molt més gustosa! petons

    ResponElimina
  6. Quina coca més fantàstica: un gruix espectacular i un munt de fibra boníssima pel cos! La compota de poma la deu suavitzar i donar molt bon gust. Molts petons Isabel!

    ResponElimina
  7. Que bona que ha de quedar aquesta coca...
    Petonets.

    ResponElimina