INGREDIENTS:
350 g de farina d'ametlla
150 g. de sucre
125 ml. aigua
fruita confitada
1 ou
ELABORACIÓ
Fel l'almívar amb l'aigua i el sucre i quan comenci a tenir consistència abocar les ametlles i remenar a foc lent fins que es faci una massa homogènia que es desenganxi de les parets del pot. Deixar refredar i afegir la clara d'ou, remenar i deixar reposar a la nevera.
Folrar un motlle amb paper film. Al damunt, posar una capa de la massa d'ametlles al fons i parets, posar un tipus de fruita confitada, un altre capa d'ametlla, una altra de fruita, i així fins a acabar amb una de pasta d'ametlles. Treure del motlle, pintar amb el rovell i enformar a 180 graus fins que estigui ben daurat.
Aquest és el torró preferit del meu pare, m'ho guardo per l'any vinent!
ResponEliminaNo et diré que el faré perquè amb el massapà no puc... massa dolç per a mi, però et vull dir que la presentació queda espectacular!Segur que els llaminers de la casa t'ho van agraïr!Una abraçada!
ResponEliminaOstres!! aquest any ni l'he tastat aquest!! està molt bo i t'ha quedat espectacular ehh! petons
ResponEliminaOstres Isabel, jo també he fetvaquestvtorró i et creurás que no li he fet fotos????
ResponEliminaEs que no es pot estar a totes...
Feliç Any Nou
Petonets.