La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 1 de gener del 2012

TORRÓ DE MASSAPÀ AMB FRUITA

   
INGREDIENTS:

350 g de farina d'ametlla

150 g. de sucre

125 ml. aigua

fruita confitada 

1 ou


ELABORACIÓ  

Fel l'almívar amb l'aigua i el sucre i quan comenci a tenir consistència abocar les ametlles i remenar a foc lent fins que es faci una massa homogènia que es desenganxi de les parets del pot. Deixar refredar i afegir la clara d'ou, remenar i deixar reposar a la nevera.
 
Folrar un motlle amb paper film. Al damunt, posar una capa de la massa d'ametlles al fons i parets, posar un tipus de fruita confitada, un altre capa d'ametlla, una altra de fruita, i així fins a acabar amb una de pasta d'ametlles. Treure del motlle, pintar amb el rovell i enformar a 180 graus fins que estigui ben daurat.

4 comentaris:

  1. Aquest és el torró preferit del meu pare, m'ho guardo per l'any vinent!

    ResponElimina
  2. No et diré que el faré perquè amb el massapà no puc... massa dolç per a mi, però et vull dir que la presentació queda espectacular!Segur que els llaminers de la casa t'ho van agraïr!Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Ostres!! aquest any ni l'he tastat aquest!! està molt bo i t'ha quedat espectacular ehh! petons

    ResponElimina
  4. Ostres Isabel, jo també he fetvaquestvtorró i et creurás que no li he fet fotos????
    Es que no es pot estar a totes...
    Feliç Any Nou
    Petonets.

    ResponElimina