La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 26 de gener del 2012

BOMBÓNS DE TRUITA DE PATATA






Amb aquesta recepta, participo 
a la convocatoria mensual de 
                    

           

Memòries d'una cuinera
 

INGREDIENTS:

2 patates mitjanes
1 ceba 
2 ous
sal 
oli
1/2 cullereta de llevat
tomàquets xerri
orenga

ELABORACIÓ


Pelar les patates i la ceba i tallar-les fines com per fer una truita.


A la paella posem oli, poxem la ceba i afegim les patates fins que quedin cuites.


Posar sobre un  escorredor, perquè deixin anar l'oli.


Salar, posar amb un bol, afegir els ous batuts i el llevat, passar per la batedora.


Afegir l'orenga a gust ( es opcional).


Omplir els motllos de silicona i coure al microones al 75% de potencia (uns 600W.)
un minut i mig, comprovar i si cal afegir 1/2 minut.


Desmotllar i servir amb els tomàquets o sobre una torradeta.
 

16 comentaris:

  1. fantastica esta version,me encanta y me la guardo

    ResponElimina
  2. Hola Isabel, guapa tu

    queden unes porcions molt maques per aperitiu, jo o faig sense ceba, doncs el meu fill no vol i veure-la, amb uns motllos que vaig comprar que tenen forma de rosa i sempre que o faig quedo com una reina, je,je, els probaré així més petitons...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  3. Hola Isabel, queda apuntada la recepta. La trobo ideal per un pica-pica. Un petó.

    ResponElimina
  4. Isabel, quina proposta més original! Com diu la maia, un pica-pica ideal! Petons

    ResponElimina
  5. Ostres que original, es un aperitiu perfecte!! petons

    ResponElimina
  6. Quina bona idea, així queda molt més maca que tallada a daus.
    Petons i moltíssimes gràcies per participar al memòries.

    ResponElimina
  7. em sembla una manera molt i molt original de servir uns entrants de tota la vida, segur que molts te la copiarem!

    ResponElimina
  8. M'agrada mnoltíssim la idea de la presentació en format bombons!!!! moltes gràce sper participar a Memòries. Petonets

    ResponElimina
  9. Genial!!!!! Una molt bona idea d'aperitiu. I el millor... al micro!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  10. Quina presentació tan original d'un gran clàssic de la nostra cuina! M'encanta!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  11. Ets la reina del micro...pim pam i truita va! És veu deliciosa tant a la vista com al paladar.

    ResponElimina
  12. Em sembla una idea original i sorprenent, ideal per sorprendre els convidats amb un aperitiu diferent. I ben senzill de fer, molt bona idea!

    ResponElimina
  13. Quina bona ideia Isabel!! M'ha agradat moltíssim! apuntat queda. Petonets

    ResponElimina
  14. UNS BOMBONETS...DELS QUE EN POTS MENJAR UN BON GRAPAT SENSE AGAFAR UNA INDIGESTIÓ! UNA IDEA MOLT BONA ISABEL! A VEURE SI ENS VEIEM ABIAT!

    ResponElimina