Amb aquesta recepta, participo
a la convocatoria mensual de
Memòries d'una cuinera
INGREDIENTS:
2 patates mitjanes
1 ceba
2 ous
sal
oli
1/2 cullereta de llevat
tomàquets xerri
orenga
ELABORACIÓ
Pelar les patates i la ceba i tallar-les fines com per fer una truita.
A la paella posem oli, poxem la ceba i afegim les patates fins que quedin cuites.
Posar sobre un escorredor, perquè deixin anar l'oli.
Salar, posar amb un bol, afegir els ous batuts i el llevat, passar per la batedora.
Afegir l'orenga a gust ( es opcional).
Omplir els motllos de silicona i coure al microones al 75% de potencia (uns 600W.)
un minut i mig, comprovar i si cal afegir 1/2 minut.
Desmotllar i servir amb els tomàquets o sobre una torradeta.
fantastica esta version,me encanta y me la guardo
ResponEliminaHola Isabel, guapa tu
ResponEliminaqueden unes porcions molt maques per aperitiu, jo o faig sense ceba, doncs el meu fill no vol i veure-la, amb uns motllos que vaig comprar que tenen forma de rosa i sempre que o faig quedo com una reina, je,je, els probaré així més petitons...
mil petonets Susanna
Hola Isabel, queda apuntada la recepta. La trobo ideal per un pica-pica. Un petó.
ResponEliminaIsabel, quina proposta més original! Com diu la maia, un pica-pica ideal! Petons
ResponEliminaOstres que original, es un aperitiu perfecte!! petons
ResponEliminaQuina bona idea, així queda molt més maca que tallada a daus.
ResponEliminaPetons i moltíssimes gràcies per participar al memòries.
em sembla una manera molt i molt original de servir uns entrants de tota la vida, segur que molts te la copiarem!
ResponEliminaUna truita original per aperitiu!
ResponEliminaM'agrada mnoltíssim la idea de la presentació en format bombons!!!! moltes gràce sper participar a Memòries. Petonets
ResponEliminaGenial!!!!! Una molt bona idea d'aperitiu. I el millor... al micro!!!
ResponEliminaPetonets.
Quina presentació tan original d'un gran clàssic de la nostra cuina! M'encanta!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Estoy contigo man !
EliminaEts la reina del micro...pim pam i truita va! És veu deliciosa tant a la vista com al paladar.
ResponEliminaEm sembla una idea original i sorprenent, ideal per sorprendre els convidats amb un aperitiu diferent. I ben senzill de fer, molt bona idea!
ResponEliminaQuina bona ideia Isabel!! M'ha agradat moltíssim! apuntat queda. Petonets
ResponEliminaUNS BOMBONETS...DELS QUE EN POTS MENJAR UN BON GRAPAT SENSE AGAFAR UNA INDIGESTIÓ! UNA IDEA MOLT BONA ISABEL! A VEURE SI ENS VEIEM ABIAT!
ResponElimina