Amb aquesta recepta, participo a la convocatoria de la Recepta del 15, promoguda per la Marina de Xocolata Desfeta i la Sandra i el Xavi d'els Fogons de la Bordeta.
INGREDIENTS:
8 carxofes
retallons de pernil
3 o 4 xampinyons grans
2 o 3 alls tendres
sal
pebre
oli
formatge ratllat
ELABORACIÓ:
Netegar les carxofes, treure les fulles de fora, tallar les puntes i la pelusa interior.
Rentar-les i deixar escorra cap per ball.
Rentar i secar els xampinyons, tallar-los a daus petits.
Tallar també i rentar els alls tendres o un grill d'all.
Saltejar amb una paella amb una mica d'oli, els xampinyons amb els alls tendres tallats i reservar.
Colocar les carxofes dretes amb un recipient apte per anar al microones i coure-les duran 3 minuts al 100 % de potencia (750 W. aproximadament). Deixar reposar 2 minuts.
Salpebrar i farcir amb els xampinyons, els alls saltejats i 4 minuts mes al micró.
Posar a sobre els retallons de pernil i una mica de formatge i gratinar.
Que bones i que sanes, les carxofes farcides!!!!
ResponEliminaPetonets.
Com m'agraden aquestes carxofetes!! Demà et posem a l'índex, que el Xavi està esgotat i ja és al llit!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
olé!! visca les carxofes farcides!!!! petonets
ResponEliminaQuina bona pinta! Provaré de fer-ho a veure si als meus nois els hi agrada, les carxofes a casa meva no tenen molt èxit.
ResponEliminaFarcides i gratinades... que més es pot demanar!! bonissimes! petons
ResponEliminaOh, amb els xampinyonets i el pernil m'has conquistat. Així sí que m'agraden les carxofes farcides. Nyam!!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar. És un plaer comptar amb tu :)
Petonets!
Les farcides amb pernil i formatge són les meves preferides.
ResponEliminaHan de quedar molt gustoses amb els xampinyons i el pernilicu!
ResponEliminapetonets
Hola Isabel, que bones. Amb el teu permís, t'agafo la recepta. Petonets
ResponEliminaAmb el farcit i el toc gratinat del final han de quedar unes carxofes molt gustoses. M'encanten les carxofes!
ResponEliminaQuè bones, farcidetes!
ResponEliminaMolt bones aquestes carxofes ......... hum xampinyons, alls tendre si pernil .....quina bona combinació
ResponEliminaPetons
això s'ha de provar!!!
ResponEliminahttp://bonprofitbarcelona.blogspot.com.es/