La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 14 de febrer de 2012

CROQUETES DE LLUÇ AMB GAMBETES

  Com cada dia 15 la Marina de Xocolata Desfeta i la Sandra i en Xavi dels Fogons de la Bordeta, convoquen un repte, LA RECEPTA DEL 15,  aquí teniu la meva.

Aquestes croquetes estan fetes d'aprofitament.
Vaig fer filet de lluç i varen quedar 2 talls.
S'ha d'aprofitar al moment perquè no es perdi per la nevera.
Vaig fer croquetes de peix amb gambetes i varen quedar força bones.


INGREDIENTS:
                                                                                               
2 filets de lluç
100 g. de gambetes pelades                                                   
400 ml. de llet
40 grams de farina
1 ceba
oli
farina de galeta
1 ou
sal

ELABORACIÓ


Tallar la ceba molt  petita i sofregir amb oli

Esmicolar el peix i afegir a la ceba amb les gambetes tallades (no massa petites).

Coure una mica i posar la farina i torrar-la.

Afegir la llet a poc a poc i fer una beixamel.

Coure fins que estigui ben espès i es separi de la paella.


Abocar a un plat i deixar refredar.


Fer la forma de les croquetes.


Passar per ou batut i farina de galeta.


Fregir amb oli calent.


Bon profit!!!!!!!

17 comentaris:

  1. Hola Isabel!
    Quines croquetes més bones, amb un gustet genial!
    siusplau deixa l'enllaç al nostre bloc, que al Xavi li va millor per fer l'índex :)
    Moltes gràcies per participar!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  2. Quines croquetes més bones! les nostres també seran marineres.
    Petonets

    ResponElimina
  3. Són boníssimes!!! Potser de les que més m'agraden!
    Si tinc temps, en publicaré unes de semblants.
    Petons

    ResponElimina
  4. Quines croquetes més bones. A veure si demà hem dona tepms a fer les meves i publicarles.

    ResponElimina
  5. Segur que m'agradaran moltissim. El lluç i les gambes, m'encanten. Les copio segur...
    Petonets.

    ResponElimina
  6. Les croquetes són la recepta d'aprofitament ideal! I de lluç han de quedar molt gustoses.

    ResponElimina
  7. m'encantaaa el lluç!! i amb croquetes ha de ser un dia de festa!! jeje apuntades!

    ResponElimina
  8. Amb lluç i gambes? Portem un tàper!

    ResponElimina
  9. Quasi iguals!!!!, les meves amb rap i gambes!. Hem optat per unes croquetes marineres boníssimes,oi?. Veig que tenim predilecció pel peix, com a mínim en aquest cas, una abraçada Isabel.

    ResponElimina
  10. Oh... Que bones amb les gambetes. M'has fet venir una gana... Tenen una pinta increïble. MOltíssimes gràcies per participar bonica!
    Petonets!

    ResponElimina
  11. Molt bé Isabel!
    unes croquetes d'aprofitament, però també de luxe amb aquests ingredients tan bons!!
    Petonets

    ResponElimina
  12. El toc de les gambetes m'hi agrada molt, Isabel! Molt bones, sí.

    ResponElimina
  13. Hola Isabel! quina col·lecció que en tenim!!! i totes boníssimes, eh?!!! petons

    ResponElimina
  14. Quina bona manera d'aprofitar les sobres!
    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  15. Jo les vaig fer molt semblants, però enlloc de lluç vaig emprar rap. Què bones estan les croquetes!!!!

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina