Amb aquesta recepta participo
a la convocatòria mensual de
Memòries d'una cuinera
INGREDIENTS
125 ml. de llet
75 grams de farina
60 grams de mantega
3 ous
un pessic de sal
sucre
unes gotes d'anís
oli
ELABORACIÓ
Desfer una mica la mantega amb un cassó a foc lent i afegir la llet amb una punta de sal.
Quan la mantega sigui fosa i bulli la llet, afegir la farina tamisada de cop i sense parar de remenar deixar coure, fins fer una bola que se separi de les parets del cassó.
Apartar del foc i afegí les gotes d'anís i un a un els ous, sense parar de remenar. Primer un fins que la mescla quedi homogènia, tot seguit el segon i continuar remena'n i per a fi el tercer. Sempre a demanda de la pasta.
Amb una màniga o cullera fer petites porcions i fregir amb oli calent.
Escor rels i encara calents arrebossar amb sucre.
Aquests bunyols, si es vol es poden farcir.
Quin munt de receptes de bunyols per fer aquests dies de Setmana Santa, aquests clàssics una delicia.. petons,
ResponEliminaque buenos que son, me encantan,y deliciosos te han quedado
ResponEliminapeto
M'encanten m'encanten...solets, farcits de nata, de crema....aixxx no pararia mai!!! petons
ResponEliminaEs que els bunyols son una perdició... Estan bons de tota manera !!!!!!!
ResponEliminaT'han quedat molt bé....
Petonets.
visca Isabel!!! t'han quedat genial guapa. Un milió de gràcies per participar. molts petonets
ResponEliminaSón tan boníssims!
ResponEliminaPetons i moltes gràcies per participar.
Que bons!!!!
ResponEliminapetonets
Isabel, els teus bunyols no tenen res a envejar dels meus. Per suposat que si vens a Tarragona, només m'ho has de fer saber, estàs convidada!
ResponEliminaNani
Aquest de vent són els que més faig... encara que aquest any estic fallant!! farcits també queden molt bons.Aquest mes farem una bona bunyolada! quantes receptes!petó
ResponEliminaUna altre molt bona recepta de bunyols ......... Quina quantitat de varietats de receptes. Aqui si que hi ha per escollir:
ResponEliminapetons
No fallen mai, oi?
ResponEliminaEls de vent són els meus preferits! I ara que s'acaba la quaresma, val la pena aprofitar-ho ;)
ResponElimina