La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 28 de març del 2012

BUNYOLS DE QUARESMA

                                                                    




Amb aquesta recepta participo    
                
a la convocatòria mensual de 

Memòries d'una cuinera

                                                                      


INGREDIENTS

125 ml. de llet
75 grams de farina
60 grams de mantega
3 ous
un pessic de sal
sucre
unes gotes d'anís
oli

ELABORACIÓ

Desfer una mica la mantega amb un cassó a foc lent i afegir la llet amb una punta de sal.

Quan la mantega sigui fosa i bulli la llet, afegir la farina tamisada de cop i sense parar de remenar deixar coure, fins fer una bola que se separi de les parets del cassó.

Apartar del foc i afegí les gotes d'anís i un a un els ous, sense parar de remenar. Primer un fins que la mescla quedi homogènia, tot seguit el segon i continuar remena'n i per a fi  el tercer. Sempre a demanda de la pasta.

Amb una màniga o cullera fer petites porcions i fregir amb oli calent.

Escor rels i encara calents arrebossar amb sucre.

Aquests bunyols, si es vol es poden farcir.

12 comentaris:

  1. Quin munt de receptes de bunyols per fer aquests dies de Setmana Santa, aquests clàssics una delicia.. petons,

    ResponElimina
  2. que buenos que son, me encantan,y deliciosos te han quedado
    peto

    ResponElimina
  3. M'encanten m'encanten...solets, farcits de nata, de crema....aixxx no pararia mai!!! petons

    ResponElimina
  4. Es que els bunyols son una perdició... Estan bons de tota manera !!!!!!!
    T'han quedat molt bé....
    Petonets.

    ResponElimina
  5. visca Isabel!!! t'han quedat genial guapa. Un milió de gràcies per participar. molts petonets

    ResponElimina
  6. Són tan boníssims!
    Petons i moltes gràcies per participar.

    ResponElimina
  7. Isabel, els teus bunyols no tenen res a envejar dels meus. Per suposat que si vens a Tarragona, només m'ho has de fer saber, estàs convidada!
    Nani

    ResponElimina
  8. Aquest de vent són els que més faig... encara que aquest any estic fallant!! farcits també queden molt bons.Aquest mes farem una bona bunyolada! quantes receptes!petó

    ResponElimina
  9. Una altre molt bona recepta de bunyols ......... Quina quantitat de varietats de receptes. Aqui si que hi ha per escollir:
    petons

    ResponElimina
  10. Els de vent són els meus preferits! I ara que s'acaba la quaresma, val la pena aprofitar-ho ;)

    ResponElimina