INGREDIENTS
plaques de lasanya
250 grams de pastanaga
1 ceba gran
1 grill d’all
2 ous
sal
pebre
oli
Per la beixamel
60 grams de mantega
60 grams de farina
750 ml. de llet
sal
pebre
nou moscada
formatge ratllat
ELABORACIÓ
Talleu la ceba petita i sofregiu a foc lent, afegiu-ho la pastanaga ratllada i coeu-ho uns 2 minuts, amb un pessic de sal i pebre.
Afegiu els ous batuts , barregeu fins que quedi un remenat de pastanaga.
Bulliu o remulleu les plaques de lasanya, seguin les instruccions del fabricant.
Amb la safata engreixada amb mantega, col-loqueu una capa de plaques, a continuación part del remenat, un altre capa de plaques, remenat, plaques i remenat i per fi l’ultima capa de plaques.
PER LA BEIXAMEL :
En una cassola desfeu la mantega i la farina. Sense parar de remenar, i aneu afegint la llet, fins aconseguir una salsa fina. Rectifiqueu-la de sal i pebre.
Cobriu la lasanya amb la beixamel , el formatge per damunt i gratineu.
plaques de lasanya
250 grams de pastanaga
1 ceba gran
1 grill d’all
2 ous
sal
pebre
oli
Per la beixamel
60 grams de mantega
60 grams de farina
750 ml. de llet
sal
pebre
nou moscada
formatge ratllat
ELABORACIÓ
Talleu la ceba petita i sofregiu a foc lent, afegiu-ho la pastanaga ratllada i coeu-ho uns 2 minuts, amb un pessic de sal i pebre.
Afegiu els ous batuts , barregeu fins que quedi un remenat de pastanaga.
Bulliu o remulleu les plaques de lasanya, seguin les instruccions del fabricant.
Amb la safata engreixada amb mantega, col-loqueu una capa de plaques, a continuación part del remenat, un altre capa de plaques, remenat, plaques i remenat i per fi l’ultima capa de plaques.
PER LA BEIXAMEL :
En una cassola desfeu la mantega i la farina. Sense parar de remenar, i aneu afegint la llet, fins aconseguir una salsa fina. Rectifiqueu-la de sal i pebre.
Cobriu la lasanya amb la beixamel , el formatge per damunt i gratineu.
Pels que no mengem gaire carn aquesta lasanya és ideal, Isabel! A veure si m'hi animo...!!! Molt bona recepta. Petonet!
ResponEliminaquin farcit més original!
ResponEliminaostres Isabel! m'has deixat parada amb aquesta recepta. remetat a la lasanya??? ho haig de tastar!!!! molts petonets guapa
ResponEliminaQuina lasanya!, amb aquest farcit segur que a casa triomfaria!, La pastanaga, a tú, t'agrada eh?...encara recordo la teva coca de pastanaga exquisita... Un petonet!
ResponEliminaQué bona !!!....m'agrada molt.
ResponEliminalasaña remenat asi esta muy bien y muy sana
ResponEliminabon cap de setmana
M'encanten les lassanyes vegetals! Aquest farcit amb remenat d'ous el trobo molt original, no n'he fet mai cap així. Ho provaré ;)
ResponEliminaMmmm, boníssima aquesta lasanya!!
ResponEliminaPer cert Isabel, i tant que pots publicar al 15 una recepta que ja tens publicada, cap problema :)
Petonets
Sandra