La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 11 de març de 2012

QUICHE LORRAINE


INGREDIENTS

Pasta brisa o massa quebrada ( la podeu fer a casa)
Avui l'hi fet amb la del Lidl (quasi sempre tinc a casa, surt molt bona)
150 g. de bacon fumat a daus (pot ser daus de pernil dolç o 1/2 i 1/2)

100 g. formatge ratllat (emmental o gruyere)

200 ml. nata liquida

100 ml. llet

3 ous grans

sal i pebre

un polsim de nou moscada (opcional

ELABORACIÓ

Agafem la massa, tirem sobre un polsín de farina , estirem i punxem amb una forquilla.

Posar  amb un motllo rodó de base baixa i folrar-lo, treure el sobrant que sobre surten .

Tornar a folrar amb un paper d'alumini amb pes a sobre (cigrons, mongetes...) i ficar al forn calent a 180º 10 minuts.

M'entres tant

Amb una paella amb poc oli, coure una mica el bacon. Posar amb una escorredora perquè deixi anar l'oli i reservar.

Batre els ous, afegir la nata i la llet, un pessic de sal i pebre i el polsim de nou moscada.

Afegir a la mescla la meitat del formatge i batre.

Quan passin els 10 minuts, treure del forn el motllo i el paper d'alumini.

Sobre ficar el bacon i tirar la barreja d'els ous i la resta de formatge ratllat.

Tornar a ficar al forn de 20 a 25 minuts, fins que veiem que la quiche esta quallada i daurada.

10 comentaris:

  1. Que bona aquesta quiche, Isabel! I fàcil! petons

    ResponElimina
  2. Es que amb la masa del Lidl sempre queden be,oi?
    Petonets.

    ResponElimina
  3. Un clàssic sensacional que té l'èxit assegurat!

    ResponElimina
  4. Les quiches són ben recursives, oi? sempre queden bé.
    Petonets

    ResponElimina
  5. Isabel guapa,vaya quiche més bona mhos has preparat,a casa mhos agrada moltissim i agafarè la teva recepta¡¡
    Un petonet molt gran i bona setmana.

    ResponElimina
  6. Les quiches m´encanten i tot va començar a través de la lorraine.Què bones que són!

    ResponElimina
  7. De les coses més bones que es poden fer!, sempre ideal i senzill.T'ha quedat "rodona"!jaja, a reveure.

    ResponElimina
  8. Sempre entra bé una quiche !!! Bona feina !

    ResponElimina
  9. Fa molt temps que no la preparo!!! Que bona, aquest dissabte la faré, m´has fet venir ganes.. Gaudeix-la. Petons,

    ResponElimina
  10. Hola Isabel!! també sóc de quiche!!! m'encanten!!i admeten de tot! petó

    ResponElimina