INGREDIENTS
Pasta brisa o massa quebrada ( la podeu fer a casa)
Avui l'hi fet amb la del Lidl (quasi sempre tinc a casa, surt molt bona)
150 g. de bacon fumat a daus (pot ser daus de pernil dolç o 1/2 i 1/2)
100 g. formatge ratllat (emmental o gruyere)
200 ml. nata liquida
100 ml. llet
3 ous grans
sal i pebre
un polsim de nou moscada (opcional
ELABORACIÓ
Agafem la massa, tirem sobre un polsín de farina , estirem i punxem amb una forquilla.
Posar amb un motllo rodó de base baixa i folrar-lo, treure el sobrant que sobre surten .
Tornar a folrar amb un paper d'alumini amb pes a sobre (cigrons, mongetes...) i ficar al forn calent a 180º 10 minuts.
M'entres tant
Amb una paella amb poc oli, coure una mica el bacon. Posar amb una escorredora perquè deixi anar l'oli i reservar.
Batre els ous, afegir la nata i la llet, un pessic de sal i pebre i el polsim de nou moscada.
Afegir a la mescla la meitat del formatge i batre.
Quan passin els 10 minuts, treure del forn el motllo i el paper d'alumini.
Sobre ficar el bacon i tirar la barreja d'els ous i la resta de formatge ratllat.
Tornar a ficar al forn de 20 a 25 minuts, fins que veiem que la quiche esta quallada i daurada.
Que bona aquesta quiche, Isabel! I fàcil! petons
ResponEliminaEs que amb la masa del Lidl sempre queden be,oi?
ResponEliminaPetonets.
Un clàssic sensacional que té l'èxit assegurat!
ResponEliminaLes quiches són ben recursives, oi? sempre queden bé.
ResponEliminaPetonets
Isabel guapa,vaya quiche més bona mhos has preparat,a casa mhos agrada moltissim i agafarè la teva recepta¡¡
ResponEliminaUn petonet molt gran i bona setmana.
Les quiches m´encanten i tot va començar a través de la lorraine.Què bones que són!
ResponEliminaDe les coses més bones que es poden fer!, sempre ideal i senzill.T'ha quedat "rodona"!jaja, a reveure.
ResponEliminaSempre entra bé una quiche !!! Bona feina !
ResponEliminaFa molt temps que no la preparo!!! Que bona, aquest dissabte la faré, m´has fet venir ganes.. Gaudeix-la. Petons,
ResponEliminaHola Isabel!! també sóc de quiche!!! m'encanten!!i admeten de tot! petó
ResponElimina