INGREDIENTS:
300 grams de farina integral
4 ous
1 taronja
200 grams de sucre morè
125 ml. de llet
125 grams de mantega
1 sobre de llevat
sucre glas
taronja confitada (opcional)
ELABORACIÓ
Escalfar el forn a 180 º.
Barrejar la farina amb el llevat
Estovar la mantega al micro (pomada) i afegir el sucre. Mesclar bé. Seguidament els ous 1 a 1, la ratlladura de taronja i el suc, la llet i la farina amb el llevat.
Batre tot bé, fins que quedi una Massa fina .
Posar als motllos fins a la meitat. Sobre vaig posar confitura de taronja a tires (opcional)
Fornejar i empolvorar amb el sucre glas.
molt bonas Isabel i aromaticas
ResponEliminapeto
Molt bones! Ara mateix n'agafaria un parell per esmorzar ;)
ResponEliminaooohhhh quin sortiment!! m'encanten aquestes madalenes!!! per esmorzar..ideals! petons
ResponEliminaCaram Isabel, molt professional tot això!, unes magdalenes espectaculars!. Una abraçada.
ResponEliminaQuina bona pinta que fan aquestes madalenes...
ResponEliminaPetonets.
Després de fer els bunyols de taronja crec que aprofitaré més aquesta fruita per fer postres. Li dóna una aroma...M´agrada aquesta alternativa integral.
ResponEliminaPerò que bones Isabel! Això de la farina integral m'ha encantat. aquesta setmana vaig fer magdalenes de xocolata (ja les penjaré) però no em van sortir tan denses com les teves... potser perquè no hi vaig posar tants ous... ho provaré així com expliques!! Petonet
ResponEliminaTienen una pinta espectacular!!!
ResponEliminaIsabel preciosa,quina pena no have-ro sabut en temps,ma vera agradat molt coneixer.te,la pròxima vegada avisem que mhos trobaren,amb fa molta ilusió nena.
ResponEliminaDir.te que aquestes magdalenes son una delicia i ma emporto la recepta tenc que testarles.
Un petonet molt gros.