Aquesta recepta la vaig batejar amb el nom de Lena, que es com es diu l'amiga que me la va donar.
INGREDIENTS
300 grams de llenties
3 escalunyes
25 grams de mantega
100 ml. nata liquida
50 grams de formatge ratllat
sal i pebre
orenga o tòfona
ELABORACIÓ
Coure les llenties am aigua mineral, com tinguem costum, també poden comprar-les cuites.
Aquestes les vaig coure a casa amb un caldo de verdures.
Pelem i tallem les escalunyes molt petites, les posem amb una cassola amb la mantega, fins que comencin a agafar color, incorporem la nata líquida, sal i un polsim de pebre sense deixar que bulli, afegim la meitat del formatge i una mica d'orenga i mesclem.
Afegim les llenties, deixem un parell de minuts fem xup xup i ja podem servir, empolvorem amb la resta de formatge.
Si volem fer d'aquest plat una menja de luxe, substituir l'orenga per una mica de tòfona ratllada al moment de servir-ho.
Bon profit!!!!
am tófona ratllada brutal aquestas llenties
ResponEliminapeto
Quina recepta mes original!!!
ResponEliminaTampoc es per la operació bikini,eh !!!! jeje
Petonets.
sembla una recepta més de pasta que de llenties!!! la trobo molt interessant! a tastar-la s'ha dit!! petons
ResponEliminaCarai Isabel! M'has deixat ben sorpresa! No se m'hagués acudit cuinar les llenties així... i he de dir que és molt temptador! A veure si ho provo... petons!
ResponEliminaOstres, no he fet mai les llenties amb nata... ho provaré, que ho trobo molt original i han de quedar molt meloses.
ResponEliminaquin plat més estrany! amb nata??? el primer cop que ho veig! m'encanta la idea. petonets
ResponEliminaBoníssimes Isabel, aixó no les he provades mai!
ResponEliminaSi tens problemes per deixar-nos un comentari, pots enviar la recepta aquí: http://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/envians-la-teva-recepta-del-15/
Moltes gràcies per participar!
Petons
Sandra
Ostres, com les has fet. Amb nata! Quina delicia.
ResponEliminaNani
Carai, enlloc de llenties sembla unplat de pasta! Han d'estar molt bones!
ResponEliminaMai m'hagués imaginat unes llentíes amb una salseta així!. Jo faig una salseta semblant per a la pasta, però em sembla molt bona idea fer-ho també amb llegum!. Una proposta molt interessant la de la Lena! A reveure Isabel.
ResponElimina