La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 10 de novembre de 2013

POLLASTRE ROSTIT AMB FIGUES



INGREDIENTS

1 pollastre trossejat

12 figues
25 g. de pinyons
2 cebes  
4 grills d'alls
1 branca de canyella
1 fulla de llorer
2 cullerades de conyac
oli, sal, pebre
1 cullera de llard.

una mica d'aigua

SOM-HI
                 
Salpebreu el pollastre tallat (millor de pagès) i enrossiu-lo amb una cassola amb l'oli, llard i la branca de canyella..

Afegiu les cebes, la fulla de llorer i els alls (sense pelar, no més aixafats), deixeu que es vagi enrossint  tot junt. Tireu el conyac i deixeu-lo  reduir.

Tapeu la cassola i deixeu  coure a foc lent, afegint miques d'aigua de tant en tant.

Quan sigui quasi cuir, abans de apagar el foc afegí les figues i els pinyons.  

Està per llepar-se els dits!!!!!!!                                               

4 comentaris:

  1. Uau! un gran clàssic que m`encanta! L'olor del conyac mentre el cuines se' t queda gravat per sempre.

    Si has fet el còctel em dius que tal? ;-D

    ResponElimina
  2. Em porta tan bons records el pollastre rostit, clar que sempre l'he menjat amb prunes, amb figues també ha de ser deliciós.
    Te un color molt encisador.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Per llepar-se els dits i deixar el plat ben net, i tant!
    Aquests guisats són boníssims, i amb la guarnició de les figues, molt original.

    ResponElimina
  4. fantastic el contrast!! un plat d'aqeulls que fan historia! petons

    ResponElimina