La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

divendres, 12 d’octubre de 2012

ARRÒS AMB CARBASSA I BACALLÀ


 
   INGREDIENTS                                                            
                                                                                                               
300 grams d'arròs rodo

300 grams de carbassa                                                             

200 grams de bacallà                                                                             

1/2 pebrot verd

2 grills d'all


1 tomàquet vermell


sal 

pebre

oli

julivert

SOM-HI 

Tallar el bacallà dessalat i a talls petits, secar i enrossir-ho amb una paella amb oli. El trèiem de la paella i reservem.


Tallar els grills d'all, el pebrot petit i la carbassa a dauets i ficar a la paella amb l'oli de fregir el bacallà i sofregir a foc lent.

Ratllar el tomàquet i afegim al sofregit.

Quan sigui ja confitat, tirem l'arròs i domen unes voltes.

Tirar el caldo de verdures o aigua, deixar coure, rectificar de sal i quan falti poc per que sigui cuit l'arròs, afegim el bacallà i el julivert picat.

La dolçor de la carbassa, contraresta el punt salat del bacallà.

Maridar amb un vi blanc fresquet.

Bon profit!!!!!!!!!!!!!!! 

Amb aquesta recepta, participo a la convocatoria de La recepta del 15 del mes d'Octubre

12 comentaris:

  1. M'agraden aquests arrossos que em porten records.
    Em sembla molt bo.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Que bé una recepta amb ingredients de tardor ;)

    ResponElimina
  3. Hola, aquest és un comentari sobre el blog (si no vols no cal que el publiquis) el nostre mail es quinabonapinta@gmail.com Bé la pregunta és: Com aconsegueixes que et surtin els comentaris a sota de les receptes? A nosaltres només ens surten "2 comentaris" i si cliques llavors els veus.
    Espero que ens puguis ajudar. Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola: no se exactament la resposta, crec que perqué surtin tots el comentaris, quan crees el blog a la plantilla deus tindre diferentes opcions.
      De totes formes t'ho consultaré.
      Si no es així, t'envio un e:mail.
      Gràcies per la confiança

      Elimina
  4. Un arròs boníssim!!! a casa l'arròs amb qualsevol cosa ja agrada! aquest el provaré segur!
    Petonets

    ResponElimina
  5. òndia, quina combinació més bona, Isabel! Ha de ser boníssim aquest arròs amb els ingredients que has triat. Fa poc vaig comprovar que la carbassa amb el bacallà hi queda fantàstica! Petons

    ResponElimina
  6. M'encanten els arrossos mar i muntanya com aquest... deliciosos!

    ResponElimina
  7. Apa!, vols una recepta original?... quina bona pensada!, si és que la carbassa és bona per tot!Una abr´çada!

    ResponElimina
  8. Amb carbassa no l ´he provat mai. Una bona combinació per l´època actual.

    ResponElimina
  9. Què bo aquest arrós i ple dels fruits de tardor!!

    ResponElimina
  10. Doncs haure de provar-ho, m'agrada la combinacio del salat i el dolç

    ResponElimina