La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 15 d’octubre de 2012

COCA DE FRUITS DEL TEMPS AMB CREMA DE CARBASSA

 

Ja havia publicat la meva recepta amb carbassa, peró aquí va la segona.

Carbassa la proposta de La recepta del 15

INGREDIENTS:

1 massa de pasta de full

 1/4 de carbassa tallada a daus

2 préssecs

1 brot de raïm

200 grams de figues

1 llimona

sucre

canyella

1 cullerada de melmelada de préssec 


PREPARACIÓ:
  
Posar els daus de carbassa amb un recipient per anar  al microones amb una mica d'aigua,  una cullerada  de sucre i la pell de llimona. Coure a 750 W. 8 minuts  deixar refredar una mica i fer una crema.


Extendre la pasta de full, punxar-la, fer per els costats una borà i farcir amb la crema de carbassa.

Pelar i tallar els préssecs a rodelles, les figues a quarts o meitats i netejar el raïm.

Posar sobre la crema de carbassa.

Ficar al forn uns 25 minuts.

Fer un almivar amb la melmelada i una cullerada d'aigüa, escalfar i barrejar. 

Deixar refredar i pintar la fruita per donar-li lluentor.


3 comentaris:

  1. Quina recepta més original, la típica coca de fruita però substituint la crema pastissera per la crema de carbassa... molt més sana!!!

    ResponElimina
  2. És clar! Quina bona idea! Si podem fer una coca de crema amb fruites també podem fer una coca de CREMA DE CABRASSA amb fruites, oi? Has tingut una bona pensada, Isabel. Petons

    ResponElimina
  3. No perds el temps, oi?? Quina coqueta més sabrosa. Au, fes-ne més receptes amb carbassa, ok?

    ResponElimina