La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 20 de juliol de 2015

SEITÓ ARREBOSSAT AMB TEMPURA


Quina mandra ficar-nos a la cuina amb aquesta caloreta. Es veritat que venen de gust plats lleugers. Amanides, fruites, coses fresques i aperitius.
Avui, me he inspirat amb el blog de STARBASE, proposat per la Mercè amb la seva crida mensual DEL BLOG AL PLAT.
No-mes obrir he vist a la primera entrada, uns plates d'aperitiu /pica pica/ a on es veien uns seitons arrebossats. M'he han entrat ganes i a la peixateria els he trobat.
Fets amb tempura i acompanyats d'una amanida " un sopar lleuger i deliciós "


INGREDIENTS

1/2 quilo de seitons
1 1/2 culleres de farina 
sal, pebre                                                  
aigua molt freda 
llimona 
oli d'oliva
1/2 c/cafè de llevat

SOM-HI 

A la peixateria, fem que ens treguin l'espina. 

Els rentem i els posem amb una escorredora.

Preparem la tempura, barrejant la farina i afegint aigua freda (batre bé, perquè no es facin grumolls) i afegir la mica de llevat.

Salpebrar els seitons, arrebossar-los i fregir amb oli calent. Posar sobre paper de cuina, 
perquè deixi anar l'oli. 

Son també molt bons servir-los amb llesquetes de pa amb tomàquet. 


3 comentaris:

  1. es molt bo el seitó, i al ser un peix blau, molt saludable! bona manera de menjar-lo inclús com entrant! petons

    ResponElimina
  2. que bo que és el seitó!!1, arrebossadet és com més m'agrada, però probaré aquesta tempura!!!, moltes gracies per participar i ara, vacances fins a setembre!

    ResponElimina
  3. Què bons els seitons! Arrebossats m'encanten!!

    ResponElimina