La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 27 de juliol del 2015

PIZZA D'ALBERGÍNIA AMB MOZZARELLA I ALFÀBREGA




INGREDIENTS

2 albergínies

2 cebes tendres
mozzarella

sal i pebre

oli 

Per fer la massa de pizza 


300 grams de farina 

150 ml. d'aigua 

4 cullerades d'oli 


12 grams de llevat fresc 

sal

SOM-HI

 Amb un bol gran, posar la farina tamisada, el llevat i les cullerades d'oli ,la meitat del del aigua calenta i la sal.  

Pastar amb les mans o espàtula, i afegir poc a poc la resta d'aigua que admeti la massa, fins que faci bola, tapar amb un drap de cuina i reservar uns 30 minuts.

Mentrestant, pelar i tallar petita la ceba i les albergínies pelades i tallades a rodelles fines, la ceba la confitem amb una paella amb una mica d'oli a foc lent,  les albergínies les fiquem  amb un bol amb aigua i sal uns 10 minuts i passar per l'escorredora.

Pres calfar el forn a uns 200º

Estirar  la massa sobre la llauna o safata del forn, donant-hi forma ( te que quedar una massa fina), sobre posar l'albergínia, la mozzarella i la ceba confitada.

Picar l'alfàbrega i ficar dins d'un gotet petit amb oli escalfat, barrejar per  perfumar   l'oli.

Posar al forn calent, amb escalfor de baix a uns 200º fins que sigui cuita i agafi color.

Amanir amb l'oli perfumat i servir.

 

2 comentaris:

  1. aquesta coca-pizza ha de ser boníssima!!! petons

    ResponElimina
  2. Ummm que pintaza tiene esta pizza¡¡¡, de buena gana me comia un trozo en la cena, enhorabuena por tu blog, me quedo por aqui para no perderme nada, un beso

    ResponElimina