La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dissabte, 1 d’agost de 2015

TATÍN DE PERES




INGREDIENTS


4 peres conferencie

100 grams de sucre

40 grams de mantega

1 massa de pasta Brisa

1 terrina de gelat (nata, vainilla o xocolata)

encenalls de xocolata

SOM-HI 

Pelar les peres, partiu-les per la meitat i treure-hi el cor.

Posar amb un motllo que pugui anar al foc o paella que també pugui anar al forn, la mantega i el sucre a fer-se caramel.

Quan tingui una mica de color afegiu-ho les peres  amb la part plana cap avall. Han de quedar els trossos ajustats.

Deixeu un parell de minuts i gireu el trossos .

Apartar la paella o motllo del foc, deixar refredar una estona i cobrir amb la pasta Brisa,  pressionant una mica perquè agafi la forma de les peres,  amolle-ho els costats ficant-los en dins i retalle-ho la pasta que sobri.

Fique-ho al forn escalfat a 180º , dalt i baix uns 25 minuts.

Quan sigui cuita la massa,  trèieu-la del forn i deixeu-la refredar, gireu-la com si fos una truita, sobre la safata que tenim per servir la.

Acompanyar amb nata, gelat o encenalls de xocolata (al gust).

Bon profit!!!!!!!!!!!! 

4 comentaris:


  1. Isabel; Una bona manera de fer servir les peres a la cuina. Aquest plat un cop servit té l'intenció de ser molt bo al paladar.
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. Ha de ser bonisim aquest tatin!!i acompanyat de un gelat! bona idea!

    ResponElimina
  3. Ha de ser bonisim aquest tatin!!i acompanyat de un gelat! bona idea!

    ResponElimina
  4. Boníssima!!! què no fem vacances!!! petons

    ResponElimina