Com cada 15 de mes, aquesta vegada amb mol de gust participo a la proposta de la Sandra i la Marina dels FOGONS DE LA BORDETA I XOCOLATA DESFETA.
Rentar les maduixes amb la seva tija.
M'entres amb un cassó o paella, posem el sucre amb l'aigua al foc .
Quan el caramel comenci a agafar color, tirar les maduixes, sense les tijes i caramel-litzar fins que deixin anar el seu propi suc.
Empolvorar amb pebre negre, millor moldre'l al moment.
Posar amb un plat o copa el tall o bola de gelat i sobre les maduixes caramel-litzades tèbies i amb el seu suc.
Acompanyar amb unes fulles de menta.
Estan de...............hum¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Al proposar que aquest mes, serien maduixes, de seguida vaig pensar en aquest postre.
Les fotos no li fan justicia..........
INGREDIENTS:
- 500 grams de maduixes
- 80 grams de sucre
- 40 ml. d'aigua
- 1 barra o terrina de gelat de Vainilla
- pebre negre
- fulles de menta
Rentar les maduixes amb la seva tija.
M'entres amb un cassó o paella, posem el sucre amb l'aigua al foc .
Quan el caramel comenci a agafar color, tirar les maduixes, sense les tijes i caramel-litzar fins que deixin anar el seu propi suc.
Empolvorar amb pebre negre, millor moldre'l al moment.
Posar amb un plat o copa el tall o bola de gelat i sobre les maduixes caramel-litzades tèbies i amb el seu suc.
Acompanyar amb unes fulles de menta.
Estan de...............hum¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Caram Isabel, aquesta salseta de caramel de maduixes ha de ser un autèntic vici!!! M'encanta :) La provarem segur
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Un petó molt gran
Sandra
Quina gracia, jo vaig fer aquesta recepta per un soparet amb amics, l'estiu passat, i donc fe que queda boníssim.
ResponEliminaPetonets
Boníssim!!!!! Les maduixes caramelitzades amb gelat, un 10!!!!!
ResponEliminaPetonets
El contrast de les maduixes amb la picantor del pebre sempre m'ha agradat, i així amb el gelat i la salseta...
ResponEliminaBoníssim.
PTNTS
Dolça
Isabel,
ResponEliminaQuina bona combinació. El gelat frequet amb la salseta calenta... que a gust em menjaria un platet ara mateix!Petons
pebre negre al gelat??? ummmmmmmm, m'encanta la idea! molts petonets
ResponEliminaQue booo!! Ha de ser ben curiós això del pebre. No se'm pot passar. Ho apunto per provar-ho! Gràcies per participar!
ResponEliminaPetonets!
Isabel, aquest caramel de maduixes al pebre el trobo molt original! I acompanyant el gelat, una combinació perfecta!!
ResponEliminaPetons!
Has donat el toc original!No se m´hauria ocurregut mai aquest punt de pebre.
ResponEliminaLa combinació de maduixes i pebre és un clàssic deliciós. La gent que no el coneix es sorprèn, però quan el prova segur que el troba bo!
ResponEliminaBoníssim!! El contrast de colors és genial
ResponEliminaBoníssim! Un cop més he tingut el privilegi de tastar la cuina de la Isabel.
ResponEliminaExcel·lent!
Caray que combinacion mas agradable de fresas caramelo pimienta.molt be Isabel
ResponEliminapeto
miquel
la combinació de maduixa i pebre ha de ser brutal. I a més és una proposta fàcil de fer. Perfecte!!
ResponEliminaMmmm1 Quin contrast més bo els fruits vermells amb el pebre. M'anoto la recepta!
ResponEliminaFins aviat!
La Taula d'en Bernat
Hola Isabel!
ResponEliminaquina combinació, amb pebre no les he provat mai! Petons
Anna