La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 15 de maig del 2011

GELAT AMB CARAMEL DE MADUIXES AL PEBRE






















Com cada 15 de mes, aquesta vegada amb mol de gust participo a la proposta de la Sandra i la Marina dels FOGONS DE LA BORDETA I XOCOLATA DESFETA.

Al proposar que aquest mes, serien maduixes, de seguida vaig pensar en aquest postre.

Les fotos no li fan justicia..........


INGREDIENTS:

  • 500 grams de maduixes
  • 80 grams de sucre
  • 40 ml. d'aigua
  • 1 barra o terrina de gelat de Vainilla
  • pebre negre
  • fulles de menta
PREPARACIÓ:

Rentar les maduixes amb la seva tija.


M'entres amb un cassó o paella, posem el sucre amb l'aigua al foc .


Quan el caramel comenci a agafar color, tirar les maduixes, sense les tijes i caramel-litzar fins que deixin anar el seu propi suc.


Empolvorar amb pebre negre, millor moldre'l al moment.


Posar amb un plat o copa el tall o bola de gelat i sobre les maduixes caramel-litzades tèbies i amb el seu suc.


Acompanyar amb unes fulles de menta.


Estan de...............hum¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

16 comentaris:

  1. Caram Isabel, aquesta salseta de caramel de maduixes ha de ser un autèntic vici!!! M'encanta :) La provarem segur
    Moltes gràcies per participar!
    Un petó molt gran
    Sandra

    ResponElimina
  2. Quina gracia, jo vaig fer aquesta recepta per un soparet amb amics, l'estiu passat, i donc fe que queda boníssim.
    Petonets

    ResponElimina
  3. Boníssim!!!!! Les maduixes caramelitzades amb gelat, un 10!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  4. El contrast de les maduixes amb la picantor del pebre sempre m'ha agradat, i així amb el gelat i la salseta...
    Boníssim.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. Isabel,
    Quina bona combinació. El gelat frequet amb la salseta calenta... que a gust em menjaria un platet ara mateix!Petons

    ResponElimina
  6. pebre negre al gelat??? ummmmmmmm, m'encanta la idea! molts petonets

    ResponElimina
  7. Que booo!! Ha de ser ben curiós això del pebre. No se'm pot passar. Ho apunto per provar-ho! Gràcies per participar!
    Petonets!

    ResponElimina
  8. Isabel, aquest caramel de maduixes al pebre el trobo molt original! I acompanyant el gelat, una combinació perfecta!!
    Petons!

    ResponElimina
  9. Has donat el toc original!No se m´hauria ocurregut mai aquest punt de pebre.

    ResponElimina
  10. La combinació de maduixes i pebre és un clàssic deliciós. La gent que no el coneix es sorprèn, però quan el prova segur que el troba bo!

    ResponElimina
  11. Boníssim!! El contrast de colors és genial

    ResponElimina
  12. Boníssim! Un cop més he tingut el privilegi de tastar la cuina de la Isabel.
    Excel·lent!

    ResponElimina
  13. Caray que combinacion mas agradable de fresas caramelo pimienta.molt be Isabel
    peto
    miquel

    ResponElimina
  14. la combinació de maduixa i pebre ha de ser brutal. I a més és una proposta fàcil de fer. Perfecte!!

    ResponElimina
  15. Mmmm1 Quin contrast més bo els fruits vermells amb el pebre. M'anoto la recepta!

    Fins aviat!
    La Taula d'en Bernat

    ResponElimina
  16. Hola Isabel!
    quina combinació, amb pebre no les he provat mai! Petons
    Anna

    ResponElimina