La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 29 d’agost de 2010

LLAMINERA AMB PASTA DE FULL






















Aquesta recepta me la va passar una bona amiga.

Gracies Arantxa

INGREDIENTS:
  • 1 llaminera de porc
  • 1 làmina de pasta de full
  • 100 grams de paté
  • sal
  • 1 rovell d'ou
  • amanida o puré de poma per acompanyar

PREPARACIÓ:

Estirar la pasta de full, congelada o fresca i punxar-la
Salar la llaminera i amb amb una espàtula arrebossar amb el paté, si es vol es pot embolicar amb pernil dolç.

Posar sobre la pasta de full i tancar-la amb el llom dins.
Al forn, dalt i baix, pre escalfat a 180º
Pintar amb un rovell d'ou, perquè quedi més dauradeta.
Quan sigui cuita la pasta de full, la carn ja està feta.

12 comentaris:

  1. Es una recepta de festa!, crec que algún dia la provaré de fer, però em fa por que quedi la carn seca...Si l'unto amb mostassa quedaria bé?, un petonet!

    ResponElimina
  2. Mercè:
    Pensa que deseguida es cuita, amb uns 20 o 25 minuts, depèn del gruix de la carn.
    Si fos llom et diria que potser, però la llaminera es mes tova i el paté ajuda a que no es resequi.S'acaba de coure quan el full està cuit.
    Queda molt bona, la foto de la carn tallada, amb va quedar una mica borrosa.
    Petons

    ResponElimina
  3. Quina passada de llamniera, això s'haurà de provar!!!

    ResponElimina
  4. Té molt bona pinta.
    mai he menjat la carn envoltada amb pasta de full.

    Gràcies per la recepta, segur que està molt bo :)

    ResponElimina
  5. Quina bona pinta! M'alegro molt que l'hagis fet, tingui tan bona pinta i t'hagi agradat!
    Moltes gràcies per publicar-la i pel teu comentari.

    ResponElimina
  6. És d'aquells plats senzills de fer i que et fan quedar la mar de bé quan tens convidats, oi? La pasta de full té mil possibilitats a la cuina...

    ResponElimina
  7. ANGELS:
    Prova-la, t'agradará.
    LAURA:
    Com bé diu Gemma, la pasta de full té moltes possibilitats i fa quedar bé.
    ARANTXA:
    Altre vegada gràcies.
    GEMMA:
    Gràcies pel teu comentari.

    ResponElimina
  8. Hola Isabel, sóc la Cristina, avui ens hem conegut al Caprabo. Acabo d'entrar al teu blog i he vist aquesta llaminera que amb el teu permís copiaré per celebrar la Mercè. T'aniré seguint..

    ResponElimina
  9. CRISTINA

    Per supossat, es fàcil i boníssima.......

    ResponElimina
  10. Aquesta llaminera a banda d'una bona presentació ha d'estar molt bona! mira que la pasta de full ens dona mil i una aplicació!!

    ResponElimina
  11. Hola, te una pinta... Pero abans d'embolicar-la s'ha de sellar per la paella salpebrada com a minim..

    ResponElimina
  12. Hola anònim, es tan fàcil, com fer-la tal qual.
    El paté, ja te sal i pebre, jo nomès poso una mica de sal a la carn. S'embolica amb el patè sense sellarla i la pasta de full.
    Si es vol fer mes de festa, posar làmines de tòfona.
    Espero que t'agradi.
    No oblidis fer un furat tipus xemeneía a dalt perquè surti el vapor.


    ResponElimina