La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 18 d’agost de 2010

COCA RÀPIDA DE CEBA



Al estiu, estic una mica més despistada i menys organitzada.



Situació, anar a fer el sopar i no tenir res pensat.



Per tant, tirar de frigorífic i veure el que tenim a ma.

Resultat, una massa quebrada a punt de caducar i alguna cosa més.



INGREDIENTS:

  • 1 massa de pasta quebrada
  • 3 cebes mitjanes
  • Bacon tallat a dauets
  • restes de formatge de cabra
  • orenga
  • oli
  • una mica de sal
PREPARACIÓ:

Estirar la massa, enfarinar una mica i punxar-la.
Ficar al forn, sobre la safata, aprofitant el paper vegetal a 180º i sobre un paper de plata 10 minuts.
M'entres tant, tallar la ceba i petita i passar per la paella amb una mica d'oli.Quan sigui daurada, posar el Bacon i coure una mica. Colar el excés d'oli.
Passats el 10 minuts retirar el paper de plata i col·locar sobre, la ceba amb el Bacon i els tros sets de formatge esmicolat, tornar a ficar al forn controlant uns 20 minuts més, dalt i baix.
Al treure' l ficar l'orenga.
El sopar va ser aquesta coca acompanyada d'una amanida de tomàquet.
Ningú va queixar-se.


3 comentaris:

  1. Com vols que es queixin??!, pobres d'ells!,je,je. La massa quebrada i la massa de full son uns solució fantàstica i completa, a casa m'ha salvat més d'un sopar d'aquests de..."I ARA QUÈ C..... FAIG!" A reveure isabel.

    ResponElimina
  2. A mi aquestes coques m'encanten, però no la puc fer només de ceba,perquè no la païm bé. Ara amb una mica de ceba i altres verduretes, ja tampoc em queixaria!!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. T'ha quedat preciosa, i amb ceba, que m'encanta!

    ResponElimina