La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 8 de març del 2012

LASANYA DE REMENAT DE PASTANAGA

INGREDIENTS

plaques de lasanya

250 grams de pastanaga

1 ceba gran

1 grill d’all

2 ous

sal

pebre

oli


Per la beixamel


60 grams de mantega

60 grams de farina

750 ml. de llet

sal

pebre

nou moscada

formatge ratllat

ELABORACIÓ


Talleu la ceba petita i sofregiu a foc lent, afegiu-ho la pastanaga ratllada i coeu-ho uns 2 minuts, amb un pessic de sal i pebre.


Afegiu els ous batuts , barregeu fins que quedi un remenat de pastanaga.


Bulliu o remulleu les plaques de lasanya, seguin les instruccions del fabricant.


Amb la safata engreixada amb mantega, col-loqueu una capa de plaques, a continuación part del remenat, un altre capa de plaques, remenat, plaques i remenat i per fi l’ultima capa de plaques.


PER LA BEIXAMEL :


En una cassola desfeu la mantega i la farina. Sense parar de remenar, i aneu afegint la llet, fins aconseguir una salsa fina. Rectifiqueu-la de sal i pebre.


Cobriu la lasanya amb la beixamel , el formatge per damunt i gratineu.

8 comentaris:

  1. Pels que no mengem gaire carn aquesta lasanya és ideal, Isabel! A veure si m'hi animo...!!! Molt bona recepta. Petonet!

    ResponElimina
  2. ostres Isabel! m'has deixat parada amb aquesta recepta. remetat a la lasanya??? ho haig de tastar!!!! molts petonets guapa

    ResponElimina
  3. Quina lasanya!, amb aquest farcit segur que a casa triomfaria!, La pastanaga, a tú, t'agrada eh?...encara recordo la teva coca de pastanaga exquisita... Un petonet!

    ResponElimina
  4. lasaña remenat asi esta muy bien y muy sana
    bon cap de setmana

    ResponElimina
  5. M'encanten les lassanyes vegetals! Aquest farcit amb remenat d'ous el trobo molt original, no n'he fet mai cap així. Ho provaré ;)

    ResponElimina
  6. Mmmm, boníssima aquesta lasanya!!
    Per cert Isabel, i tant que pots publicar al 15 una recepta que ja tens publicada, cap problema :)
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina