La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

divendres, 17 d’abril de 2015

CRESTES DE POMA




Aquest mes d'Abril, la proposta de la Mercè "DEL BLOG AL PLAT" es la de visitar el blog "VISC A LA CUINA". Blog que ja coneixia, però que m' agradat molt tornar a donar un passeig per ell. He escollit una recepta fàcil, que no per això, menys bona, ja que les crestes estaven boníssimes.

INGREDIENTS

1 paquet de crestes La Cocinera         

3 pomes golden

1 cullerada de mantega

2 cullerades de sucre

canyella en pols

1 pell de llimona

1/2 copeta d'anís 

sucre llustre per arrebossar            



SOM-HI 

Pelar, tallar i bullir les pomes amb la cullerada de mantega i el sucre amb la pell de llimona a foc lent.

Quan veiem que es daurin, afegir la canyella en pols i deixar refredar.

Ex tendre les crestes amb el seu paper, farcir-les repartint la poma i tancar-les.

Ficar-les al forn prescalfat a 180º de 10 a 15 minuts, fins que agafin color.

Quan les trèiem del forn, banyar-les amb l'anís i tot seguit arrebossar amb sucre.

Bon profit!!!!!!!

 

11 comentaris:

  1. Qué bones amb aquest farciment Isabel! Una bona recepta has triat del blog Visc a la Cuina.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Aquesta és una recepta ben senzilla i que sempre queda bé, moltes gràcies per haver-la escollit, t'ha quedat perfecta, una abraçada!

    ResponElimina
  3. Quines crestes mes fines!, m'han vingut ganes de fer-les amb les nenes!, si puc, demà mateix les faig. Moltes gracies per participar Isabel!

    ResponElimina
  4. Senzillament delicioses! I fetes al forn, molt més bones!

    ResponElimina
  5. Una recepta molt ben triada pel repte d´aquest mes!!! amb poma no n´he fet mai de crestes. M´apunto la recepta. Bona setmana!

    ResponElimina
  6. Han de ser delicioses aquestes crestes de poma! I ràpides de fer! Una abraçada!

    ResponElimina

  7. Isabel; Unes bones postres fetes amb poma, una delícia i un tot terreny les pomes a la cuina.
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina
  8. No he fet mai i tampoc no he menjat mai crestes dolces. Semblen boníssimes
    Petonets
    Conxita

    ResponElimina
  9. Al forn millor per guardar la línia...han d'estar molt bones!! Peto

    ResponElimina
  10. Amb les crestes la cocinera es podwn fer tantes coses bones!!!!!
    Excel.lent tria.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  11. Amb les crestes la cocinera es podwn fer tantes coses bones!!!!!
    Excel.lent tria.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina