La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 22 d’abril de 2015

FELIÇ DIA DE SANT JORDI 2015

  Sant Jordi, la festa mes maca de Primavera 
          
INGREDIENTS

4 llesques de pa de motllo sense crosta

formatge per untar

1 llesque de pernil dolç

mantega

melmelada de pebrot vermell

ou filat

SOM-HI

Untar les llesques de pa amb el formatge, per una cara.

Posar sobre una llesca per la par untada 1/2 tall de pernil.

Tapar amb la cara de l'altre llesca untada.

Així tindrem com 2 entrepans que sobre untem amb una mica de mantega
perquè s'enganxi la melmelada amb un i l'altre l'ou filat. 

Tallem el de melmelada en 4 tires i el de ou en 5 i tenim uns canapès amb la nostre senyera.


         Us desitjo a tots que gaudiu d'un feliç dia !!!!

6 comentaris:

  1. Preciosses les roses!!! i boníssim el pa!!!
    Petonets

    ResponElimina
  2. Quin pastís salat més bo i per una diada tan nostra i maca! de què són aquestes roses tan xules???

    ResponElimina
  3. Quin pastís salat més bo i per una diada tan nostra i maca! de què són aquestes roses tan xules???

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

  5. Isabel; Una recepta molt ben trobada, sembla facilota i de bon menjar.
    Sant Jordi la més bonica de la primavera i potser una de les més boniques de tot l'any.
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina