La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 23 de febrer del 2011

PA DE PESSIC DE 2 COLORS



INGREDIENTS:

  • 4 ous
  • 250 grams de farina
  • 250 grams de sucre
  • 200 ml. de llet
  • 100 ml. de oli
  • 1 taronja
  • 50 grams de Paladin
  • sucre molt
  • 1 sobre de llevat Royal
PREPARACIÓ:

Separar els rovells d'ou de les clares i reservar-les.
Amb un bol, ficar els rovells, el sucre i batre, fins que quedi una crema. Afegir la llet, l'oli, la farina, el llevat, una mica de ratlladura de taronja i un pesic de sal, mesclar amb la batedora. Quan sigui tot batut, afegir les clares muntades suaument amb una espàtula.

Separar la meitat de la massa i afegir el Paladin.

Vertir amb un motllo engreixat una part de massa clara i altre de la de xocolata en dos vegades i ficar al forn a 180º de 45 a 50 minuts. Estarà cuit quan al mitg s'obri la massa i al punxarlo amb una broqueta surti neta.

Empolvorar amb sucre molt.

Bon profit!!!!

11 comentaris:

  1. SI EN SON DE BONICS AQUESTS CAKES DE DOS COLORS!segur no va durar gaire... Una abraçada Isabel.

    ResponElimina
  2. que maco ha quedat,la veritat que son macos i molt bonsssss,un petó

    ResponElimina
  3. Són molt macos aquests pans de pessic.. i t'ha quedat molt requetebé!!! Petons

    ResponElimina
  4. Me'n puc endur un trosset per esmorzar amb un cafè amb llet, oi? Quina pinta!!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  5. T'ha quedat un efecte de marbre que m'encanta, vistós i molt bo!

    ResponElimina
  6. Molt vistós...però el paladin es pot substituir per cacau pur?

    ResponElimina
  7. com m'agraden aquests pans de pessic, n'agafo un tall!!

    ResponElimina
  8. MERCÈ- DEBUENCOMERYALGOMAS-LA CUINA D'ERI- SANDRA- GEMMA- CRISTINA DE CriJoArMaEl.
    Veig que als blocaires ens agrada mol el dolç
    a mi també. Gràcies per els vostres comentaris.
    CRISTINA: Per supossat que es pot substituir per cacau pur. Encara mes bó.
    Jo li vaig possar Paladin, perquè varen mengar nens i em va semblar mes edient. Petons

    ResponElimina
  9. Isabel, gràcies per l'enllaç i enhorabona per la ressenya a la ràdio!! Quina il·lusió que a més es posessin en contacte amb tu, no? :)
    Aquest pa de pessic marbrejat t'ha quedat sensacional!! Aquest tipus de receptes m'encanten!!
    Petons!

    ResponElimina
  10. un bon pa de pessic mol vistos
    bon cap de setmana
    peto
    miquel

    ResponElimina
  11. Isabel; Un cake, de dos colors i també amb doble gust al paladar, acompanyat amb una tassa de té...
    Que vagi de gust Isabel¡¡ :-D :-D

    ResponElimina