INGREDIENTS:
- 4 ous
- 250 grams de farina
- 250 grams de sucre
- 200 ml. de llet
- 100 ml. de oli
- 1 taronja
- 50 grams de Paladin
- sucre molt
- 1 sobre de llevat Royal
Separar els rovells d'ou de les clares i reservar-les.
Amb un bol, ficar els rovells, el sucre i batre, fins que quedi una crema. Afegir la llet, l'oli, la farina, el llevat, una mica de ratlladura de taronja i un pesic de sal, mesclar amb la batedora. Quan sigui tot batut, afegir les clares muntades suaument amb una espàtula.
Separar la meitat de la massa i afegir el Paladin.
Vertir amb un motllo engreixat una part de massa clara i altre de la de xocolata en dos vegades i ficar al forn a 180º de 45 a 50 minuts. Estarà cuit quan al mitg s'obri la massa i al punxarlo amb una broqueta surti neta.
Empolvorar amb sucre molt.
Bon profit!!!!
SI EN SON DE BONICS AQUESTS CAKES DE DOS COLORS!segur no va durar gaire... Una abraçada Isabel.
ResponEliminaque maco ha quedat,la veritat que son macos i molt bonsssss,un petó
ResponEliminaSón molt macos aquests pans de pessic.. i t'ha quedat molt requetebé!!! Petons
ResponEliminaMe'n puc endur un trosset per esmorzar amb un cafè amb llet, oi? Quina pinta!!
ResponEliminaPetons
Sandra
T'ha quedat un efecte de marbre que m'encanta, vistós i molt bo!
ResponEliminaMolt vistós...però el paladin es pot substituir per cacau pur?
ResponEliminacom m'agraden aquests pans de pessic, n'agafo un tall!!
ResponEliminaMERCÈ- DEBUENCOMERYALGOMAS-LA CUINA D'ERI- SANDRA- GEMMA- CRISTINA DE CriJoArMaEl.
ResponEliminaVeig que als blocaires ens agrada mol el dolç
a mi també. Gràcies per els vostres comentaris.
CRISTINA: Per supossat que es pot substituir per cacau pur. Encara mes bó.
Jo li vaig possar Paladin, perquè varen mengar nens i em va semblar mes edient. Petons
Isabel, gràcies per l'enllaç i enhorabona per la ressenya a la ràdio!! Quina il·lusió que a més es posessin en contacte amb tu, no? :)
ResponEliminaAquest pa de pessic marbrejat t'ha quedat sensacional!! Aquest tipus de receptes m'encanten!!
Petons!
un bon pa de pessic mol vistos
ResponEliminabon cap de setmana
peto
miquel
Isabel; Un cake, de dos colors i també amb doble gust al paladar, acompanyat amb una tassa de té...
ResponEliminaQue vagi de gust Isabel¡¡ :-D :-D