Amb aquesta recepta, participo a la convocatòria del mes d'Abril de Memòries d'una cuinera
INGREDIENTS
150 grams de farina
100 grams de sucre
100 grams d'ametlles crues amb pell
1 ou
raspadura d'una llimona
1 cullereta de llevat en pols
ELABORACIÓ
Posar tots el ingredients amb un bol, menys les ametlles i barrejar amb les mans.
Afegir les ametlles a la massa i fer dues tires de 1 centímetre d'alçada x 3 cm. d'ampla.
Posar amb una safata sobre paper per anar al forn i pintar-les amb ou batut.
Coure-les al forn calent uns 20 minuts a 180º.
Treure la safata del forn i encara calent fer talls al biaix a tires de 1 cm. de gruix aproximadament.
Tornar a ficar al forn, 5 minuts mes fins que agafin color.
Amb una mica de Mistela o Moscatell........ Hummmmm
Que bé que t'han quedat, me n'has fet venir ganes!!!
ResponEliminaque bons que son i amb una mistela o moscatell......
ResponEliminapeto
Boníssims! i no cal dir que millors per a la butzaca que comprats...caríssims!!!Una abraçada.
ResponEliminaT'han quedat molt bé!!!Ara mateix acabo de conèixer el teu bloc, mentre tinc els meus carquinyolis al forn...
ResponEliminaFins aviat!
Àngels
http://cuinaigaudeix.blogspot.com
mmmm...que bons sucadets a la llet m'encantennn!! o al moscatell jajaj! petons
ResponEliminaMmm els tradicionals, aquests estàn boníssims!!
ResponEliminaAvui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat us proposem unes hamburgueses de verdura. Us convidem a entrar-hi i a dir-hi la vostra!
www.esfruita.com/assessorem/hamburgueses-de-verdures
I jo que crec que no els he tastat mai amb licor, igual m'estic perdent alguna cosa boníssima, no?
ResponEliminaPetons i moltíssimes gràcies per participar.
Que bons que son els carquinyolis !!!!
ResponEliminaPetonets.
el toc de la llimona ha de quedar boníssim! m'encanta Isabel. Moltíssimes gràcie sper participar. petonets
ResponEliminaHola, aquest cop no em vaig atreví a participar en el repte dels carquinyolis, no n'he fet mai, i em semblava tot un món! però he vist la teva recepta i la foto, i m'has animat! espero provar de fer-los! ja t'enviaré foto quan ho faci!
ResponElimina