INGREDIENTS:
- 500 grams de cigrons
- 600 grams de calamars petits
- espinacs
- alls
- julivert
- un grapat de pinyons
- oli
- sal
Bullir els cigrons, remullats i rentats amb aigua mineral, posar a bullir amb l'aigua tèbia, amb una fulla de llorer, una ceba pelada i tallada per la meitat i un all amb pell aixafat, durant 1 1/2 hora aproximada ment a foc lent, si cal afegir mes aigua que sigui calenta, ficar una mica de sal. (Si us es mes còmoda fer-lo amb cigrons cuits comprats a una botiga de llegum cuit.) Jo els vaig coure, son cigrons comprats amb una sortida a Sta. Pau (Garrotxa). Reservar.
Rentar els espinacs i netejar els calamars.
Saltejar els espinacs amb un all trinxat i els pinyons.
Passar per la paella amb oli, els calamars nets amb una picada d'all i julivert.
Escalfar els cigrons.
Muntar el plat , als fons els espinacs, sobre els cigrons cuits i els calamars sencers o tallats. Regar amb l'oli de fregir els calamars afegir una mica de caldo de bullir els cigrons i una mica d'oli de julivert.
Bon profit!!!!!!!!
Un mar i muntanya saníssim i molt bo, la combinació dels tres indredients principals em sembla fantàstica!
ResponEliminaTot i que he esmorzar ara mateix, em bé de gust un platet d'asquests cigrons tan bons!!!
ResponEliminaPetonets
una combinació perfecta,a mi m'agrada tot el que hi ha,te d'estar molt bo,petons
ResponEliminaSenzillament deliciós i nutritiu.
ResponEliminaMe'n puc endur un tupper, oi? Aquest platillo m'encanta!
ResponEliminaQuina fila que fa aquest plat.. Saludable i requetebó! petonets
ResponEliminamolt bona recepta i ademes de tupper
ResponEliminamolt be
bon cap de setmana
peto
miquel
Isabel; Doncs molt bé tot plegat, una delícia de ingredients, amb la llegum -els cigrons- verdura -espinacs- i calamars, ben complert.
ResponEliminaQue vagi de gust Isabel¡¡ :-D :-D :-D